Sziget Fesztivál Palvin Barbi Dylan Sprouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többször mutatkozik nyilvánosan Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal, még Magyarországra is elhozta: nagyot buliztak a Sziget Fesztiválon. 

Palvin Barbi idén nem egyedül és nem is barátnői társaságában érkezett a Sziget Fesztiválra, hanem Dylan Sprouse-zal. Az egykori gyermekszínész és a modell már egy ideje mindenhol együtt jelennek meg, mindenki készpénznek veszi, hogy egy párt alkotnak, habár ezt ők maguk még nem igazán ismerték el, de nem is tagadják.

Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal bulizott a Sziget Fesztiválon Forrás: Instagram/Palvin Barbi

A fesztiválon mindenesetre mindketten ragyogtak a boldogságtól, és látszott, hogy tökéletesen érzik magukat egymás társaságában.

A képekért kattint ide!

Cicciolina több millió euró kártérítést követel az olasz államtól és bankjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-cicciolina-tobb-millio-euro-karteritest-kovetel-az-olasz-allamtol-es-bankjatol.htmlTöbb millió eurót követel az olasz hatóságoktól Cicciolina. Azt állítja, korábban jogtalanul zárolták a számláját, ezért kártérítést szeretne.TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzd Pártos Csilla, Pécsi Ildikó volt menye: nem tudja taníttatni fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20180815-anyagi-gondokkal-kuzd-partos-csilla-pecsi-ildiko-volt-menye-nem-tudja-tanittatni-fiat.htmlPártos Csilla egyelőre nem látja, miből fogja kifizetni fia egyetemi tandíját. Rosszul áll anyagliag, a pereskedés kezdete óta ugyanis nem dolgozott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huRácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180814-racsapta-a-telefont-harry-hercegre-thomas-markle-meghan.htmlIsmét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont. TV + Sztárok--Shakira 20 év alatt szinte egy percet sem öregedett: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-shakira-20-ev-alatt-szinte-egy-percet-sem-oregedett.htmlShakira képtelen öregedni, remek bizonyíték erre az a montázs is, amely nemrég került fel róla a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoSean Penn és 31 évvel fiatalabb barátnője Hawaiin nyaralnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-sean-penn-es-21-evvel-fiatalabb-baratnoje-hawaiin-nyaralnak.htmlAz 57 éves Sean Penn láthatóan rendkívül boldog fiatal barátnője mellett: együtt élvezték a csodálatos tengerpartot Hawaiin. TV + Sztárok--Nádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág 9 műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180814-nadai-aniko-es-puskas-peti-lesznek-a-valovilag-9-musorvezetoi-rtl-klub.htmlNádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág új szériájának műsorvezetői. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.