Rácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Markle

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
Thomas Markle Meghan Markle botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont.

Mint ismeretes, még a hercegi esküvő előtt Thomas Markle lefizetett egy paparazzit, hogy fotózza le, miközben öltönyt vásárol a nagy napra. Persze a turpisság hamar kiderült.

Meghan Markle apja most egy interjúban elárulta, a hercegnek is hazudott arról az esetről, ezért megérti, ha mérges rá. Azt viszont már nem tolerálja, ahogyan Harry viselkedik vele mostanában.

Harry régebben azt mondta nekem, tartsam magam távol a sajtótól, mert nem lesz jó vége. Ahogyan ő fogalmazott, elevenen fel fognak falni... Ebben igaza volt, most már látom. De amikor a fejemhez vágta a szívrohamom után, hogy mindez nem történik meg, ha követem az utasításait, akkor nagyon mérges lettem. Ha ő sértve érzi magát azért, amit utána mondtam neki, akkor én mit mondjak? Közöltem vele, biztosan jobb lenne nekik, ha én meghalnék... Akkor legalább eljátszhatnák azt, hogy szomorkodnak. Aztán rácsaptam a telefont" – mesélte Thomas Markle a DailyMailnek.

Thomas Markle ismét nyilatkozott a sajtónak Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega
Sean Penn és 21 évvel fiatalabb barátnője Hawaiin nyaralnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-sean-penn-es-21-evvel-fiatalabb-baratnoje-hawaiin-nyaralnak.htmlAz 57 éves Sean Penn láthatóan rendkívül boldog fiatal barátnője mellett: együtt élvezték a csodálatos tengerpartot Hawaiin. TV + Sztárok--Nádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág 9 műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180814-nadai-aniko-es-puskas-peti-lesznek-a-valovilag-9-musorvezetoi-rtl-klub.htmlNádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág új szériájának műsorvezetői. TV + SztárokOrigoPásztor Anna kiakasztotta közönségét: meztelen modellt állított színpadra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180814-pasztor-anna-kiakasztotta-kozonseget-meztelen-modellt-allitott-szinpadra.htmlPásztor Anna arról híres, hogy szeret polgárpukkasztó lenni, legutóbbi koncertjén sem hazudtolta meg magát: meztelen modellt állított színpadra gázálarcban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÖsszeházasodik Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley http://www.life.hu/sztarok/20180814-osszehazasodik-jason-statham-es-rosie-huntingtonwhiteley.htmlÚgy tűnik, Jason Statham is beadta végre a derekát, a hírek szerint ugyanis nemsokára elveszi barátnőjét és gyermeke anyját, Rosie Huntington-Whiteleyt. TV + Sztárok--Szakértők úgy vélik, remek királyné válik Camilla hercegnébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-szakertok-ugy-velik-remek-kiralyne-valik-camilla-hercegnebol.htmlA királynő korábbi sajtósa elárulta, szerinte nagyszerű királyné lesz Károly herceg feleségéből, Camillából. TV + Sztárok--Női sztárok, akik terhesen forgattak, de fogalmunk sem volt róla: Gal Gadottól Reese Witherspoonighttp://www.life.hu/sztarok/20180813-noi-sztarok-akik-terhesen-forgattak-de-fogalmunk-sem-volt-rola.htmlA sorozatok és filmek forgatásai során nagyon sokszor kell eltűntetni a sztárok testéről dolgokat, de egy terhességet igen nehéz eltitkolni. Nem egy olyan színésznő van azonban, akinek mégis sikerült, persze a stáb segítségével. A nézők semmit nem vettek észre a várandósságból, az persze más kérdés, hogy mennyire volt kimerítő a színésznő számára így a forgatás. Gal Gadotnak például nem volt könnyű dolga a Wonder Womanben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.