házasság Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimondta a boldogító igent párjának, Péternek Weisz Fanni

Édesanyja féltése ellenére is összeházasodott szerelmével Weisz Fanni. A szépségkirálynő több fórumon is hangsúlyozta, hogy nagyon boldog Péterrel, és szeretné ha senki nem szólna bele az életébe, a döntéseibe. Fanni csodaszép menyasszony volt.

Köszönöm, hogy vagy nekem!❤️ @hagymaa #oazenboldogsagom #hellomagazin

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

"Pár évvel ezelőtt ez a fiatalember bekeveredett az életünkbe, egy évig nálunk lakott, eltartottuk, azért ezt tudni kell. Sokan keresnek meg azzal, hogy hülye vagyok, ezt nem vettem észre? Egy évig ezt a fiatalembert beengedtük az otthonunkba, és miután egy nagyon durva és nagyon csúnya veszekedéses vita után, ami Fanni és közte alakult ki (...) én azt mondtam, hogy pakolja össze a holmiját és költözzön haza. Fanni zokogott, nem értette a helyzetet. Ő egy siket ember, ha vita közben nem tolmácsol neki valaki, akkor nem is érti. De tudta, hogy mi volt a probléma. A fiatalember azt mondta, hogy jegyezd meg, bármit megtehetsz a lányodért, én most elmegyek, bármit megtehetsz a lányodért, de szexuálisan kielégíteni nem tudod. Én ezt felháborítónak tartom" – mondta Weisz Fanni édesanyja a minap a Mokkában, és hozzátette, agyamentnek és elmebetegnek tartja Pétert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.