Közös retro fotón Liptai Claudia, Ábel Anita és Csonka András

Ábel Anita Csonka András Liptai Claudia Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita és Liptai Claudia több mint 20 éve a Szomszédok forgatásán barátkoztak össze, és azóta is nagyon jóban vagytak. Clau most megmutatta, miként néztek ki akkoriban. 

"Brandyke, Ádámka, Dzsuli és Clauka szeptember 11-én nagy dobásra készül. Amikor elszabadul az őrület és kisül a szemünk. Vagy valami ehető" - írta a képhez Claudia, utalva legújabb interaktív főzős show-jára, amelynek vendége férje mellett Ábel Anita és Csonka András lesznek.

Félmeztelen képen Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-felmeztelen-kepen-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien dögös képet osztott meg követőivel az Instagramon. A műsorvezetőnő éppen a Balatonon nyaral, ott fotózták le. TV + Sztárok--Önzőbbé és materialistábbá válnak azok, akik luxusvalóságshow-kat néznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-onzobbe-es-materialistabba-valnak-azok-akik-luxusvalosagshowkat-neznek.htmlA London School of Economics tanulmánya szerint azok a médiatartalmak, amelyeknek a középpontjában a hírnév és a luxus áll, rontják a nézők szociális érzékenységét. TV + SztárokOrigoUbrankovics Júlia szerint Nagy Ervin nem mond igazat a kirúgásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ubrankovics-julia-szerint-nagy-ervin-nem-mond-igazat-a-kirugasaval-kapcsolatban-a-tanar-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbította meg a szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznővel a csatorna nem volt megelégedve, és korábban Nagy Ervin, a partnere is beszélt arról, hogy nem tudnak jól együtt dolgozni. TV + SztárokOrigoTóth Lilla Hanna nyerte a Miss Balaton szépségversenythttp://www.life.hu/sztarok/20180805-toth-lilla-hanna-nyerte-a-miss-balaton-szepsegversenyt-balatonfureden.html2018-ban is megtartották Balatonfüreden a Miss Balaton szépségversenyt, amit a 22 éves miskolci lány, Tóth Lilla Hanna nyert. Spirituálisnak tartja magát, így adott volt a kérdés, fejben mennyire vonzotta be a koronát, de azt is elárulta a Life.hu-nak, miért szeretne Palvin Barbival szelfizni, valamint, hogy miskolciként milyen kötődése van a Balatonhoz. TV + SztárokOrigoVastag Csaba elmondta az igazat eljegyzése hírérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180804-vastag-csaba-xfaktor-gyoztes-elmondta-az-igazat-eljegyzese-hirerol.htmlAhogy megírtuk, tréfás poszttal reagált az eljegyzéséről szóló hírekre Vastag Csaba. Az énekes most elárulta, igaz-e a hír, hogy házasodni készül. TV + Sztárok--Kiadná egyik szobáját Alekosz: pénz helyett szexet kérne értehttp://www.life.hu/sztarok/20180804-kiadna-egyik-szobajat-alekosz-penz-helyett-szexet-kerne-erte.htmlAlekosz lakásának egy szobáját kínálja olyan lánynak, aki szexszel fizetne a lakhatásért. A posztot a Facebook eltávolította. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.