Katona Renáta házasság Mazsi eljegyzés párkapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közösségi oldalra feltöltött fotó alapján már azt rebesgetik, hogy eljegyezte egymást Berki Krisztián és Katona Renáta. Most elmondták, mi a helyzet valójában. 

Együtt nyaralt Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta. Berki pedig egy olyan képet is feltöltött közösségi oldalára a nyaralás alatt, amelyen a következő felirat állt: Mr. és Mrs. Berki. Ebből már többen arra következtettek, hogy talán meg is történt az eljegyzést. A Mokkában most erről nyilatkoztak.

"Ezt mindenki odateszi, ahova gondolja, úgyhogy ez a mi titkunk" - mondta sejtelmesen Mazsi Renáta arról a kártyáról, ami a szállodai szobájukban várta őket.

Berki azt mondta, hogy mióta Katona Renáta mellette van, nyugodt, kiegyensúlyozott, szervezett és nincs útkeresés az életében.

A rajongók úgy vélik: Beyoncé terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180719-a-rajongok-ugy-velik-beyonce-terhes.htmlEurópában turnézik Beyoncé és Jay Z. A rajongók közül pedig többen úgy vélik, hogy az énekesnő ismét gyermeket vár. TV + Sztárok--Hatalmas fenekét tolta a kamerába Kim Kardashian: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-hatalmas-feneket-tolta-a-kameraba-kim-kardashian.htmlKim Kardashian ismét megmutatta méretes fenekét: ezúttal még közelebbről. TV + Sztárok--Szalai Ádám egy gyönyörű német modellel jár: Angelina Heger a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-szalai-adam-egy-gyonyoru-nemet-modellel-jar-angelina-heger-a-valasztottja.htmlSzalai Ádám focistáról lehetett tudni, hogy nem egyedülálló, de eddig nem vállalta fel kapcsolatát Angelina Heger modellel. Most azonban egy közös kép mindent elárult. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra helyett Liptai Claudia lesz a Séfek séfe háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-ordog-nora-helyett-liptai-claudia-lesz-a-sefek-sefe-haziasszonya.htmlA TV2 ősszel induló Séfek séfe című műsorának második évadát Ördög Nóra helyett, úgy tűnik, Liptai Claudia fogja vezetni.TV + SztárokOrigoFélmeztelenül kapták le a lesifotósok Kerry Katonáthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-felmeztelenul-kaptak-le-a-lesifotosok-kerry-katonat-topless.htmlLesifotók készültek Kerry Katonáról: félmeztelenül napozott Marbellán. TV + Sztárok--Nem enyhül Somló Tamás özvegyének fájdalmahttp://www.life.hu/sztarok/20180719-nem-enyhul-somlo-tamas-ozvegyenek-fajdalma-gyongyver.htmlMegszólalt Somló Tamás özvegye: Gyöngyvér fájdalma két év után sem csillapodott, nagyon megszenvedi férje hiányát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.