Így nézett ki a hírnév előtt Messi, Ronaldo és Neymar - sztárfocisták anno és most

Ronaldo Neymar Beckham sztárfocista Messi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy a világ legsármosabb focistái a hírnév előtt egyenesen rondák voltak? Pedig így van! Mutatjuk!

Neymar, Ronaldo, Messi, Beckham - csak néhány név a sármos sztárfocisták közül, akikért túlzás nélkül nők milliói rajonganak. Gondolnád, hogy karrierjük kezdetén ők sem voltak jóképűek, sőt egyenesen rondán néztek ki? Íme a bizonyíték, hogy így van!

Pirner Alma meztelenül, ágyban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-pirner-alma-meztelenul-agyban-pozolt-foto.htmlPirner Alma gyerek után is büszke testére, és szívesen meg is mutatja feszes alakját. Ezúttal ágyból, meztelenül üzent követőinek.TV + SztárokOrigoA Neoton egykori énekesnője, Pál Éva elmondta, mennyit fog keresni bolti eladókénthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-a-neoton-egykori-enekesnoje-pal-eva-elmondta-mennyit-fog-keresni-bolti-eladokent.htmlAz egykori Neotonos régi tanítványánál vállalt állást, a csepeli piacon. A Mokkában megmutatta munkahelyét, és azt is elárulta, teljesen lemondott-e a visszatéréstől.TV + Sztárok--Bíró Ica az életben maradásért küzd: a kilakoltatás fenyegetihttp://www.life.hu/sztarok/20180713-biro-ica-az-eletben-maradasert-kuzd-a-kilakoltatas-fenyegeti.htmlHabár már elmúlt 60 éves, de még mindig kirobbanó formában van Bíró Ica. Nemrég posztolt közösségi oldalára egy fotót, amelyiken lenge öltözékben látható, ezzel is azt üzenve, hogy a kor nem mérvadó. A metál lady arról is kendőzetlenül beszélt a Mokka stúdiójában, hogy az utóbbi időben minden nap meg kell küzdenie az ˝életben maradásért˝, ugyanis ő is a devizakárosultak népes táborának tagja...TV + Sztárok--Will Smith kapott volna engedélyt, hogy a Lánchídra másszon, de nem kérthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-will-smith-kapott-volna-engedelyt-hogy-a-lanchidra-masszon-de-nem-kert.htmlMár több mint 10 millióan látták azt a videót, melyet Will Smith és csapata készített. A színész elhagyja hazánkat, ám szerette volna megmutatni, hogyan érezte magát nálunk. Illegálisan mászott fel a Lánchírdra, de kapott volna engedélyt, ha kér. TV + SztárokA melleit mutogatta egy nő David Beckhamnek a nyílt utcánhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-a-melleit-mutogatta-egy-no-david-beckhamnek-a-nyilt-utcan.htmlÚgy tűnik, egy igazi rajongóval akadt dolga David Beckhamnek: egy ismeretlen nő a pucér melleit mutogatta neki a nyílt utcán. TV + Sztárok--Nem engedték be a börtönbe Alekoszt, most bűncselekményre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-nem-engedtek-be-a-bortonbe-alekoszt-most-buncselekmenyre-keszul.htmlKét napra szeretett volna börtönbe vonulni Alekosz, ám a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben közölték vele: ehhez vagy ott kell dolgoznia vagy bűncselekményt kell elkövetnie. A valóságshow-celeb most az utóbbira készül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.