Will Smith kapott volna engedélyt, hogy a Lánchídra másszon, de nem kért

lakat rendőrség engedély Will Smith Lánchíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint 10 millióan látták azt a videót, melyet Will Smith és csapata készített. A színész elhagyja hazánkat, ám szerette volna megmutatni, hogyan érezte magát nálunk. Illegálisan mászott fel a Lánchírdra, de kapott volna engedélyt, ha kér. 

Ahogyan mi is megírtuk, Will Smith egy remek videóval búcsúzott Magyarároszágtól, ám az is kiderült, nem kért engedélyt arra, hogy felmászhasson csapatával a Lánchíd tetejére.

Az Index megkereste Huber Szebasztiánt, a Budapest Közút kommunikációs vezetőjét, aki elmondta, hogy ha a stáb igényelt volna engedélyt, meg is kaptál volna, így viszont veszélyesnek tartja az akciót. Hiszen, ha valaki engedéllyel mászik fel, be kell tartania a megfelelő biztonsági szabályokat.

A portál azt írja, hogy a színész és csapata hajnalban indult a hídra a forgalom nélküli órákban. Egy darabig simán fel lehet mászni a hídra, ám amikor a pilonhoz ér valaki, ott egy lelakatolt ajtó fogadja. Will Smith azonban simán bejutott az ajtón, így sejthető, hogy előtte le kellett törnie valakinek a lakatot.

A portál a rendőrséget is megereste az ügyben, ám ők azt mondták, hogy a hídon való séta, üldögélés, vagy a hídelemekre való felmászás nem minősül szabálysértésnek, amennyiben az nem kelt riadalmat vagy nem botránkoztat meg másokat.

Ha még nem láttad a videót, íme:

Kis Grófo balesetét már az ügyészség vizsgáljahttp://www.life.hu/sztarok/20180713-kis-grofo-balesetet-mar-az-ugyeszseg-vizsgalja.htmlMég vizsgálják, hogy a zenész, Kis Grófo vétett-e a közlekedési szabályok ellen abban a balesetben, amely tavaly decemberben történt. Grófo reméli, a szakértők megállapítják, hogy ártatlan. Az ügyet a rendőrség átadta a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészségnek.TV + Sztárok--Balázs Klári elárulta, mi a még mindig lángoló szerelmük titkahttp://www.life.hu/sztarok/20180713-balazs-klari-elarulta-mi-a-meg-mindig-langolo-szerelmuk-titka.htmlBalázs Klári és Korda György évtizedek óta együtt vannak, és még most is szeretik egymást. Nem csak egymás mellett élnek, hanem még mindig egy párként. Klárika elárulta, mi a titkuk. TV + Sztárok--Kelemen Annát megkérdezték, volt-e fenékplasztikájahttp://www.life.hu/sztarok/20180713-kelemen-annat-megkerdeztek-volte-fenekplasztikeja.htmlIgencsak megváltozott az utóbbi időben Kelemen Anna külseje, most pedig azt is elárulta, mennyi plasztikai beavatkozást tervez még testén. Sőt, arról is beszélt, vajon volt-e fenékpalsztikája. TV + Sztárok--Szabó Zsófi mostantól havonta csak egyszer mutatja meg kisfiát, Mendelthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-szabo-zsofi-mostantol-havonta-csak-egyszer-mutatja-meg-kisfiat-mendelt.htmlSzabó Zsófi úgy határozott, hogy kevesebb képet oszt meg hét hónapos kisfiáról, Mendelről. Közösségi oldalán írta le, hogy miért döntött így.TV + SztárokMarian Cozma családja nem tudja feldolgozni fiuk elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180713-marian-cozma-csaladja-nem-tudja-feldolgozni-fiuk-elveszteset.htmlKilenc évvel ezelőtt szúrták le egy szórakozóhelyen a Veszprém tehetséges kézilabdázóját, Marian Cozmát. Az eltelt idő azonban nem enyhítette a család fájdalmát, mindannyian belerokkantak a veszteségbe.TV + Sztárok--Tűzoltók lopták el a szülők telefonjait a strandon, figyelmeztetni akartakhttp://www.life.hu/sztarok/20180713-tuzoltok-loptak-el-a-szulok-telefonjait-a-strandon-figyelmeztetni-akartak.htmlSvéd tűzoltók készítették azt a videót, melyben a strandon ücsörgő szülők telefonjait lopták el azért, hogy észrevegyék, gyermekük a vízben játszik. A felvétel balesetmegelőzés céljából készült, már több ezren látták. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.