Tolvai Reni bikiniben terpesztett

mell erotikus szexi bikini fürdőruha Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk, hogy Tolvai Reni nemcsak fellépéseiről készült fotókkal és videókkal lepi meg rajongóit, hanem gyakran oszt meg magáról szexi képeket is. Így történt ez most is. 

Már nem csak szexi, hanem egyenes erotikusnak mondható az a fotó, melyet Tolvai Reni Instagram-oldalára töltött fel.

Az énekesnő kék fürdőruhában terpeszt, a fotót felülnézetből készítette, így keblei is még nagyobbnak tűnnek. A férfi rajongók bizonyára nagyon örültek ennek a képnek. Arcát takarja hatalmas karimájú kalapja, így valószínűleg nem is az volt a célja, hogy arra összpontosítsa követői figyelmét.

Tolvai Reni mindent megmutat Forrás: Instagram/tolvaireni

Andor Éva fürdőruhában mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-andor-eva-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlA barátságról mesélt Andor Éva, aki azt is elárulta, hogyan segített neki barátnője abban, hogy megtalálja a nyugalmat. A Tények híradósa az interjú közben bikiniben is megmutatta csinos alakját. TV + Sztárok--Munkaterápiával próbálta feldolgozni édesanyja elvesztését Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20180712-munkaterapiaval-probalta-feldolgozni-edesanyja-elveszteset-majka.htmlMajka édesanyja hosszú betegség után távozott az élők sorából, a rappert természetesen nagyon megviselte a veszteség. Ennek ellenére egyetlen koncertjét sem mondta le. TV + Sztárok--Törőcsik Mari lányára bízta a gyászszertartása részleteithttp://www.life.hu/sztarok/20180712-torocsik-mari-lanyara-bizta-a-gyaszszertartasa-reszleteit.htmlAzt tervezi, hogy visszatér a színpadra a hosszú lábadozás után Törőcsik Mari, ám 2016-ban megjelent könyvében arról is beszámolt, hogy felkészült a halálra. Végrendelkezett arról, hogyan helyezzék végső nyugalomra. TV + Sztárok--Hajdú Péter és Gelencsér Timi összemelegedtek a Balaton Soundon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-hajdu-peter-es-gelencser-timi-osszemelegedtek-a-balaton-soundon.htmlHajdú Péter is ott volt természetesen a Balaton Soundon, szórakozásához megfelelő társat is talált: nagyon összemelegedett Gelencsér Timi egykori szépségkirálynővel. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és Berki Krisztián titoktartási szerződést írtak aláhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-hodi-pamela-es-berki-krisztian-titoktartasi-szerzodest-irtak-ala.htmlHivatalosan is lezárult Berki Krisztián és Hódi Pamela között a gyermekelhelyezési per. A szigorú láthatási szabályok mellett egy titoktartási szerződést is aláírt az egykori pár. TV + Sztárok--Már nem titok, kivel tölti idejét Amerikában Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180712-mar-nem-titok-kivel-tolti-idejet-amerikaban-hosszu-katinka.htmlA rajongók és a sajtó is felfigyelt arra, hogy Hosszú Katinka egyre több mosolygós és szexi képet posztol, mióta az USA-ban tartózkodik. Úgy tűnik, most az is kiderült, kik okozzák ezt a boldogságot és felszabadultságot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.