Schobert Norbi fia tetszeni akar a lányoknak, életmódot váltott és jobban tanul

Rubint Réka család tanulás Schobert Norbert sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretne sikeresebb és sportosabb lenni Schobert Norbert és Rubint Réka fia, Norbi. Emellett természetesen a lányoknak is tetszeni szeretne. Életmódot váltott, sportol és a tanulmányi eredményei is javultak. 

Kisebb korában még kissé gömbölyded fiú volt Rubint Réka és Schobert Norbert fia, Norbi, ám most szinte teljesen kicserélték. Vízilabdázik, magától döntött az egészséges életmód mellett.

"Norbika most nagyon elszánta magát, szeretne tetszeni a lányoknak. Egy évvel ezelőtt elém állt, és azt kérdezte, hogyan legyek valaki. Elmondta, hogy nemcsak Schobert Norbi fia szeretne lenni, hanem tényleg vinni szeretné valamire. Akkor azt tanácsoltam neki, figyeljen magára, jobban tegye oda magát az élet minden területén. Így lett: változtatott az étrendjén, sőt, a tanulmányi átlaga is két jegyet javult" - mondta a Blikknek Schobert Norbert. Azt is elárulta, hogy a nyaralások alatt fia már velük tart az edzőterembe.

Ma is együtt nyomtuk ✌️❤️ #myson #lovehim #together #training @norbert_schobert_jr.offical

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Azt is hozzátette: Norbika kisebb korában sem volt túlsúlyos, mindössze kerek, mint egy egészséges gyerek. Felbosszantotta, amikor a kommentelők megszólták fiát. "Büszke vagyok a fiamra, beteg, aki ilyeneket ír, még akkor is, ha esetleg száz kilós lenne. Engem nyugodtan lehet utálni, de a fiamat ne bántsa senki!" - mondta Schobert Norbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.