Hódi Pamela elmondta, Berki Krisztián mennyi időt tölthet lányukkal

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke bíróság gyermekelhelyezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hivatalosan is lezárult a Berki Krisztián és Hódi Pamela között zajló gyermekelhelyezési per. A kérelmet Hódi Pamela adta be még decemberben. Natasa Zselyke ideje 80 százalékát édesanyjával tölti majd. 

"A gyerkőc nyolcvan százalékban velem van. A történet hivatalosan is lezárult, de többet erről nem szeretnék mondani" - árulta el a Borsnak Hódi Pamela, aki még decemberben adott be gyermekelhelyezési kérelmet. Natasa Zselyke édesapja, Berki Krisztián többször nem jelent meg a tárgyaláson, így el kellett napolni azokat.

Hódi Pamlea kapta meg kislányuk felügyeleti jogát Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Hódi Pamela Berki közösségi oldalára feltöltött fotóit is kommentálta. "Krisztián akkor is posztol képet, amikor a gyereket már több napja nem látta. Kirakja, mintha épp vele lenne, de valójában régebbi fotókat oszt meg" - mondta az édesanyja, akinek már - Berkihez hasonlóan - van új kapcsolata. Szerelme Tóth Bence focista, akivel Natasa is jól kijön.

Felszarvazott sztárférfiak: Justin Timberlake és Seal is erre a sorsra jutotthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-felszarvazott-sztarferfiak-justin-timberlake-es-seal-is-erre-a-sorsra-jutott.htmlA megcsalás az egyik fő ok, ami miatt véget érhet egy kapcsolat, vagy egy házasság. Ugyan a legtöbben a férfiakat tartják hűtlen típusnak, bizony az is előfordul, hogy a nő lép félre. Nincs ez másként a sztárvilágban sem: íme, azok az ismert férfiak, akiket felszarvaztak. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz börtönbe vonul: önként záratná be magát az elítéltek közéhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-nagy-alekosz-bortonbe-vonul-onkent-zaratna-be-magat-az-eliteltek-koze.htmlNagy Alekosz nagy bejelentést tett Instagram-oldalán: péntek 13-án börtönbe vonul. TV + Sztárok--Galambos Bogi is a Balaton Soundon bulizott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-galambos-bogi-is-ott-bulizott-a-balaton-soundon.htmlGalambos Lajcsi lánya sem maradt ki a nyár egyik legnagyobb fesztiváljából: a Balaton Soundon ő is ott táncolt a tömegben. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi fia tetszeni akar a lányoknak, életmódot váltott és jobban tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-schobert-norbi-fia-tetszeni-akar-a-lanyoknak-eletmodot-valtott-es-jobban-tanul.htmlSzeretne sikeresebb és sportosabb lenni Schobert Norbert és Rubint Réka fia, Norbi. Emellett természetesen a lányoknak is tetszeni szeretne. Életmódot váltott, sportol és a tanulmányi eredményei is javultak. TV + Sztárok--Balázs Andrea remekül utánozza Győzikét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-balazs-andrea-remekul-utanozza-gyoziket-video.htmlKasszás Erzsiként még a legkisebb gyerekek is megismerték Balázs Andrea színésznőt, majd A Nagy Duett műsorában is szerepelt. Közösségi oldalának rajongóit most Győzike-paródiákkal lepte meg. Nagyon jól megy neki az utánzás. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Martin Solveiggelhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-exkluziv-interju-martin-solveiggel-balaton-sound.htmlMagyar stábok közül csak a Life.hu-nak nyilatkozott a francia világsztár dj, Martin Solveig, aki a Balaton Soundon zárta a fesztivált. Mesélt arról, hogy a több, mint 20 éves pályafutásával, túl a 40-en, hogyan tudja még mindig fitten tartani magát, mint ahogy azt is elmondta, mit gondol rólunk, magyarokról.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.