Felszarvazott sztárférfiak: Justin Timberlake és Seal is erre a sorsra jutott

Robert Pattinson Justin Timberlake Seal Dennis Quaid Nick Lachey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megcsalás az egyik fő ok, ami miatt véget érhet egy kapcsolat, vagy egy házasság. Ugyan a legtöbben a férfiakat tartják hűtlen típusnak, bizony az is előfordul, hogy a nő lép félre. Nincs ez másként a sztárvilágban sem: íme, azok az ismert férfiak, akiket felszarvaztak.

Seal

Seal Forrás: Getty Images

Seal és Heidi Klum sokáig álompárnak számítottak. 2005 és 2012 között voltak házasok, de a kapcsolatuk véget ért, méghozzá hűtlenség miatt. Mint kiderült, a modell volt az, aki félrelépett, méghozzá a testőrével. A válás véglegesítése után Heidi bevallotta, hogy találkozgatott a férfival, de azt tagadta, hogy bármi is történt volna köztük.

Robert Pattinson

Robert Pattinson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

Sok tinilány álmává vált a színész, miután szerepelt az Alkonyat-trilógiában, de hiába. Robert Pattinson ugyanis beleszeretett filmbéli partnerébe, Kristen Stewartba. Kapcsolatuk azonban nem volt viharoktól mentes, hol szakítottak, hol összejöttek. Végleg véget ért azonban szerelmük azután, hogy kiderült: Kriten Sewart megcsalta Robertet méghozzá a Hófehér és a vadász című film rendezőjével.

Nick Lachey

Nick Lachey Forrás: Getty Images

A színész sem úszta meg a felszarvazást! Őt Jessica Simpson csalta meg házasságuk alatt, amely 2002-től 2006-ig tartott. A színésznőnek nem is akárkivel volt viszonya, a Maroon 5 frontemberével, Adam Levine-nel szűrte össze a levet. Kapcsolatukat később nem is titkolták, Jessica egy alkalommal az énekes pólójában hagyta el azt a hotelt, amelyben együtt töltötték az éjszakát.

Justin Timberlake

Justin Timberlake "Forrás: Instagram/Justin Timberlake "

Tiniként lett híres az énekes, így korai szerelmi drámája sem maradt titok. Justin Timberlake első ismert szerelme Britney Spears volt, aki állítólag kétszer is megcsalta a sztárt. Az énekesnő a pletykák szerint koreográfusával, Wade Robsonnal szűrte össze a levet.

Dennis Quaid

Dennis Quaid Forrás: Getty Images

A színész 10 évig volt Meg Ryan férje, házasságuk nem kapcsolatukhoz méltóan ért véget. A színésznő ugyanis megcsalta Dennist, ráadásul nem mással, mint Russel Crowe-val. A két színész a Túszharc című film forgatásán melegedett össze, az ő viszonyuk vetett véget Meg Ryan tízéves házasságának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.