Felszarvazott sztárférfiak: Justin Timberlake és Seal is erre a sorsra jutott

2018.07.11. 17:30

A megcsalás az egyik fő ok, ami miatt véget érhet egy kapcsolat, vagy egy házasság. Ugyan a legtöbben a férfiakat tartják hűtlen típusnak, bizony az is előfordul, hogy a nő lép félre. Nincs ez másként a sztárvilágban sem: íme, azok az ismert férfiak, akiket felszarvaztak.

Seal

SealForrás: Getty Images

Seal és Heidi Klum sokáig álompárnak számítottak. 2005 és 2012 között voltak házasok, de a kapcsolatuk véget ért, méghozzá hűtlenség miatt. Mint kiderült, a modell volt az, aki félrelépett, méghozzá a testőrével. A válás véglegesítése után Heidi bevallotta, hogy találkozgatott a férfival, de azt tagadta, hogy bármi is történt volna köztük.

Robert Pattinson

Robert PattinsonForrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

Sok tinilány álmává vált a színész, miután szerepelt az Alkonyat-trilógiában, de hiába. Robert Pattinson ugyanis beleszeretett filmbéli partnerébe, Kristen Stewartba. Kapcsolatuk azonban nem volt viharoktól mentes, hol szakítottak, hol összejöttek. Végleg véget ért azonban szerelmük azután, hogy kiderült: Kriten Sewart megcsalta Robertet méghozzá a Hófehér és a vadász című film rendezőjével.

Nick Lachey  

Nick LacheyForrás: Getty Images

A színész sem úszta meg a felszarvazást! Őt Jessica Simpson csalta meg házasságuk alatt, amely 2002-től 2006-ig tartott. A színésznőnek nem is akárkivel volt viszonya, a Maroon 5 frontemberével, Adam Levine-nel szűrte össze a levet. Kapcsolatukat később nem is titkolták, Jessica egy alkalommal az énekes pólójában hagyta el azt a hotelt, amelyben együtt töltötték az éjszakát.

Justin Timberlake

Justin Timberlake"Forrás: Instagram/Justin Timberlake "

Tiniként lett híres az énekes, így korai szerelmi drámája sem maradt titok. Justin Timberlake első ismert szerelme Britney Spears volt, aki állítólag kétszer is megcsalta a sztárt. Az énekesnő a pletykák szerint koreográfusával, Wade Robsonnal szűrte össze a levet.

 

Dennis Quaid

Dennis QuaidForrás: Getty Images

A színész 10 évig volt Meg Ryan férje, házasságuk nem kapcsolatukhoz méltóan ért véget. A színésznő ugyanis megcsalta Dennist, ráadásul nem mással, mint Russel Crowe-val. A két színész a Túszharc című film forgatásán melegedett össze, az ő viszonyuk vetett véget Meg Ryan tízéves házasságának.

Robert PattinsonDennis QuaidJustin TimberlakeSealNick Lachey