Katalin hercegné megöregedett: fotó

bőr Katalin hercegné öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné gyönyörű volt harmadik gyermeke, Lajos herceg keresztelőjén, ám azért a közeli fotókon látszik, hogy felette sem múlt el az a 36 év nyomtalanul. 

Katalin hercegnő harmadik gyermekét is megkeresztelték, fotósok kereszttüzében zajlott a jeles esemény. A büszke anya csodásan festett családjával, ám a közeli fotókon nagyon jól látszik, hogy a 36 éves Katalinon is fogott az idő. A róla készült képek többségén persze ragyogott, de azokon a felvételeken, melyeken jobban látszik az arca és dekoltázsa világossá válik, hogy bizony a hercegné is öregedett!

Katalin hercegnő bőrés is látszik már az a 36 év, persze ezzel nincsen semmi baj! Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Dominic Lipinski
Bejelentette az RTL Klub: jön a Való Világ 9http://www.life.hu/sztarok/20180710-bejelentette-az-rtl-klub-jon-a-valo-vilag-9.htmlNagy bejelentést tett az RTL Klub, már biztos, hogy jön a Való Világ című valóságshow 9. szériája. Már várják a jelentkezőket. TV + Sztárok--Baukó Éva nem talál albérletet: ismerőseitől kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180710-bauko-eva-nem-talal-alberletet-ismeroseitol-ker-segitseget.htmlBaukó Éva nagy problémával áll szemben, amire egyelőre nem talált megoldást: albérletet keres, de már egy szobával is beérné.TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál vallottak válásukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-ordog-nora-es-nanasi-pal-vallottak-valasukrol.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kapcsolata tökéletesnek tűnik, nem véletlen, hogy a titkuk nagyon is érdekli a rajongóikat. Mivel sok kérdést kaptak erről, szenteltek egy órát annak, hogy a kapcsolatukról beszéljenek, ami nem kezdődött zökkenőmentesen, hiszen mindketten házasok voltak.TV + Sztárok--Kémiailag kasztrálhatta apja Michael Jacksont - állítja az orvoshttp://www.life.hu/sztarok/20180710-kemiailag-kasztralhatta-apja-michael-jacksont-allitja-az-orvos.htmlAz orvos, akit azzal vádolnak, hogy veszélyeztette Michael Jackson életét, most azzal robbantott bombát, hogy elmondta: szerinte Joe Jackson kémiailag kasztrálta a fiát. TV + Sztárok--Törőcsik Mari visszatérhet a színpadra http://www.life.hu/sztarok/20180710-torocsik-mari-visszaterhet-a-szinpadra.htmlTörőcsik Mari hosszan tartó betegeskedés után éppen velemi otthonában pihen, de szeretne újra színpadra állni. TV + Sztárok--Colin Firth felesége ejtette a korábbi szeretője elleni zaklatási vádakat http://www.life.hu/sztarok/20180710-colin-firth-felesege-ejtette-a-korabbi-szeretoje-elleni-zaklatasi-vadakat.htmlColin Firth és felesége nagyon nehéz időszakon vannak túl, habár a kapcsolatuk nem biztos, hogy túléli ezt a botrányt: kiderült, hogy a színész neje viszonyt folytatott egy férfival, akit később zaklatás miatt fel is jelentett. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.