Feldarabolt holttesteket találtak egy Budapesthez közeli erdőben

holttest kirándulóhely csonkítás Pilisszentiván hulla erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24.hu értesülései szerint feldarabolt hullákat találtak egy pilisszentiváni erdőben. A helyiek szerint egy házaspár maradványairól lehet szó.

"Már tegnap késő este kint voltak az erdőnél helyszínelni a rendőrök, de itt vannak ma is. A környékbeliek azt beszélik, hogy a nő és a férfi egy tartozás miatt került konfliktusba valakivel vagy valakikkel, és azért bántak el velük ilyen csúnyán" - nyilatkozták a lapnak a helyiek.

A 24.hu megkereste a rendőrséget is, ők pedig az alábbi választ küldték:
"A rendőrség munkatársai egy folyamatban lévő büntetőeljárásban hajtottak végre eljárási cselekményt, amellyel kapcsolatban – az eljárás jelenlegi szakaszában – a nyomozó hatóság a tájékoztatást megtagadja, mivel annak megadása sértené a büntetőeljárás eredményességét."



Így él ma Fekete László, aki kilencszer lett a világ legerősebb emberehttp://www.life.hu/sztarok/20180710-igy-el-ma-fekete-laszlo-aki-kilencszer-lett-a-vilag-legerosebb-embere.htmlSaját maga, orvosi segítség nélkül győzte le titokzatos betegségét Fekete László, aki kilencszer érdemelte ki a világ legerősebb embere címet. Ma újabb versenykre készül.TV + Sztárok--Megtalálhatták VV Fanni feltételezett gyilkosának útitársáthttp://www.life.hu/sztarok/20180710-megtalalhattak-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosanak-utitarsat.htmlA Blikk kutatta fel azt a férfit, aki B. Lászlóval, a VV Fannni-ügy gyanúsítottjával utazott Budapesttől Siófokig, a csomagtartóban a lány holttestével.TV + Sztárok--Így fest Sarah Polley, a Váratlan utazás sztárja mahttp://www.life.hu/sztarok/20180710-igy-fest-sarah-polley-a-varatlan-utazas-sztarja-ma.htmlMagyarországon is rengetegen rajongtak a kanadai sorozatért, a Váratlan utazásért. Sarah Stanley Montreálból költözik nagynénjéhez Avonlea-ba. Kicsit utánajártunk, hogyan néz ki ma a kislányt alakító színésznő, Sarah Polley. TV + SztárokOrigoSarolta hercegnő beszólt a fotósoknak testvére, Lajos herceg keresztelőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-sarolta-hercegno-beszolt-a-fotosoknak-testvere-keresztelojen.htmlMegkeresztelték a kis Lajos herceget, de az eseményen egyértelműen Sarolta hercegnő került középpontba, amikor beszólt a fotósoknak. TV + Sztárok--Katalin hercegné megöregedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-katalin-hercegne-megoregedett.htmlKatalin hercegné gyönyörű volt harmadik gyermeke, Lajos herceg keresztelőjén, ám azért a közeli fotókon látszik, hogy felette sem múlt el az a 36 év nyomtalanul. TV + Sztárok--Bejelentette az RTL Klub: jön a Való Világ 9http://www.life.hu/sztarok/20180710-bejelentette-az-rtl-klub-jon-a-valo-vilag-9.htmlNagy bejelentést tett az RTL Klub, már biztos, hogy jön a Való Világ című valóságshow 9. szériája. Már várják a jelentkezőket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.