Baukó Éva nem talál albérletet: ismerőseitől kér segítséget

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
albérlet Baukó Éva lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva nagy problémával áll szemben, amire egyelőre nem talált megoldást: albérletet keres, de már egy szobával is beérné.

Baukó Éva már hónapok óta keres új albérletet, de egyelőre nem talál. Hiába próbálkozik, vagy nem válaszolnak neki, vagy már kivették. Ezért az ismerőseitől kért segítséget a Facebookon, már egy szobába is beköltözne.

Nem talál albérletet Baukó Éva Forrás: Instagram / Baukó Éva
Kémiailag kasztrálhatta apja Michael Jacksont - állítja az orvoshttp://www.life.hu/sztarok/20180710-kemiailag-kasztralhatta-apja-michael-jacksont-allitja-az-orvos.htmlAz orvos, akit azzal vádolnak, hogy veszélyeztette Michael Jackson életét, most azzal robbantott bombát, hogy elmondta: szerinte Joe Jackson kémiailag kasztrálta a fiát. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál vallottak válásukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-ordog-nora-es-nanasi-pal-vallottak-valasukrol.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kapcsolata tökéletesnek tűnik, nem véletlen, hogy a titkuk nagyon is érdekli a rajongóikat. Mivel sok kérdést kaptak erről, szenteltek egy órát annak, hogy a kapcsolatukról beszéljenek, ami nem kezdődött zökkenőmentesen, hiszen mindketten házasok voltak.TV + Sztárok--Törőcsik Mari visszatérhet a színpadra http://www.life.hu/sztarok/20180710-torocsik-mari-visszaterhet-a-szinpadra.htmlTörőcsik Mari hosszan tartó betegeskedés után éppen velemi otthonában pihen, de szeretne újra színpadra állni. TV + Sztárok--Colin Firth felesége ejtette a korábbi szeretője elleni zaklatási vádakat http://www.life.hu/sztarok/20180710-colin-firth-felesege-ejtette-a-korabbi-szeretoje-elleni-zaklatasi-vadakat.htmlColin Firth és felesége nagyon nehéz időszakon vannak túl, habár a kapcsolatuk nem biztos, hogy túléli ezt a botrányt: kiderült, hogy a színész neje viszonyt folytatott egy férfival, akit később zaklatás miatt fel is jelentett. TV + SztárokNorthfotoÍgy él ma Fekete László, aki kilencszer lett a világ legerősebb emberehttp://www.life.hu/sztarok/20180710-igy-el-ma-fekete-laszlo-aki-kilencszer-lett-a-vilag-legerosebb-embere.htmlSaját maga, orvosi segítség nélkül győzte le titokzatos betegségét Fekete László, aki kilencszer érdemelte ki a világ legerősebb embere címet. Ma újabb versenykre készül.TV + Sztárok--Megtalálhatták VV Fanni feltételezett gyilkosának útitársáthttp://www.life.hu/sztarok/20180710-megtalalhattak-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosanak-utitarsat.htmlA Blikk kutatta fel azt a férfit, aki B. Lászlóval, a VV Fannni-ügy gyanúsítottjával utazott Budapesttől Siófokig, a csomagtartóban a lány holttestével.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.