Zac Efron új frizurára váltott: felismerhetetlen a színész

haj raszta Zac Efron változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira megváltozott Zac Efron kinézete, hogy mindenki elmenne mellette az utcán: új hajra váltott a színész. 

Zac Efron megdöbbentette a rajongókat legfrissebb poszjával. A szexi sztár ugyanis megváltoztatta frizuráját, ami teljesen felismerhetetlenné tette. A színész raszta hajra váltott, csak brahiból, legalábbis ezt írt a fotó mellé. Természetesen a változás nem minden rajongójának tetszik, de a lényeg, hogy a színész jól érzi magát.

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés,

Justin Bieber eljegyezte barátnőjét, Hailey Baldwinthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-justin-bieber-eljegyezte-baratnojet-hailey-baldwint.htmlGyakorlatilag felrobbantotta az internetet az a hír, miszerint Justin Bieber eljegyezte barátnőjét, Hailey Baldwint. Senki nem gondolta, hogy kapcsolatuk ilyen komoly. TV + Sztárok--Foci vb: Vilmos herceg üzent az angol válogatottnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-vilmos-herceg-twitteren-uzent-az-angol-valogatottnak.htmlMint ismeretes, Vilmos herceg hatalmas focirajongó. Az immáron háromgyermekes apuka nem csak, hogy nézi a meccseket, de most a Twitteren üzent is országa válogatottjának. TV + Sztárok--Nia Vardalos, a Bazi nagy görög lagzi sztárja bejelentette válásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nia-vardalos-a-bazi-nagy-gorog-lagzi-sztarja-bejelentette-valasat.htmlA Bazi nagy görög lagzi sztárja, Nia Vardalos bejelentette, hogy 25 év házasság után elválik férjétől, Ian Gomeztől. Azt mondják, teljes köztük az egyetértés, és kérik magánéletük tiszteletben tartását. TV + Sztárok--Megmutatta feszes fenekét a TV2 műsorvezetője, Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180708-megmutatta-feszes-feneket-a-tv2-musorvezetoje-kobol-anita.htmlKöböl Anita pár hete a Lupa tónál mutatta meg formás hátsóját, most pedig a Barcelonából, tergerpartról jelentkezett be.TV + SztárokOrigoSmink nélkül mutatta meg magát Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20180708-smink-nelkul-mutatta-meg-magat-szinetar-dora.htmlA Budapest Pride alkalmából mutatta meg magát smink nélkül Szinetár Dóra. Ezzel is arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy úgy kellene elfogadnunk egymást, amilyenek vagyunk.TV + SztárokOrigoMegsérült a Gorillaz énekese a Roskildei Fesztiválon adott koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-megserult-a-gorillaz-enekese-a-roskildei-fesztivalon-adott-koncerten.htmlLeesett a színpadról és megsérült a Gorillaz brit popbanda énekese a dániai Roskildei Fesztivál zárókoncertjén szombat este, a baleset miatt a koncertnek azonnal vége lett.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.