Balaton Sound VV Mici fotó test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici önbizalma az egekben: bikiniben vonult a Balaton Soundon, de a követőit sem hagyta ki a buliból! Instagramon megmutatta a róla készült fotót, ami nagyon is tetszik a rajongóinak. 

VV Mici nem szégyelli testét, a Balaton Soudon bátran vonult bikiniben, de az Instagram-követőit sem hagyta e nélkül a látvány nélkül: feltöltötte az apró fürdőruhában készült képét, ami nagyon is tetszett a rajongóinak. „Elbűvölően gyönyörű szép vagy, Micike!" – írta egy rajongó, egy másik azonban megemlítette, hogy azért van ott felesleg... „Brutál husi vagy, de bírom, hogy ennyi önbizalmad van!" – írta az egyik kommentelő, aki azt azért elismerte, hogy a valóságshow-sztár önbizalma utolérhetetlen.

Big Brother VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Korda György és Balázs Klári minden órában megcsókolják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-korda-gyorgy-es-balazs-klari-minden-oraban-megcsokoljak-egymast.htmlA mai napig ugyanúgy szereti egymást Korda György és Balázs Klári, mint kapcsolatuk legelején, most pedig arról is meséltek, hogy a csók még mindig szerves része a mindennapjaiknak. TV + Sztárok--Zac Efron új frizurára váltott: felismerhetetlen a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-zac-efron-uj-frizurara-valtott-felismerhetetlen-a-szinesz.htmlAnnyira megváltozott Zac Efron kinézete, hogy mindenki elmenne mellette az utcán: új hajra váltott a színész. TV + Sztárok--Justin Bieber eljegyezte barátnőjét, Hailey Baldwinthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-justin-bieber-eljegyezte-baratnojet-hailey-baldwint.htmlGyakorlatilag felrobbantotta az internetet az a hír, miszerint Justin Bieber eljegyezte barátnőjét, Hailey Baldwint. Senki nem gondolta, hogy kapcsolatuk ilyen komoly. TV + Sztárok--Nia Vardalos, a Bazi nagy görög lagzi sztárja bejelentette válásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nia-vardalos-a-bazi-nagy-gorog-lagzi-sztarja-bejelentette-valasat.htmlA Bazi nagy görög lagzi sztárja, Nia Vardalos bejelentette, hogy 25 év házasság után elválik férjétől, Ian Gomeztől. Azt mondják, teljes köztük az egyetértés, és kérik magánéletük tiszteletben tartását. TV + Sztárok--Pártos Csilla 15 évvel fiatalabb szerelmével, Danival bulizott a Balaton Soundonhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-partos-csilla-15-evvel-fiatalabb-szerelmevel-bulizott-a-balaton-soundon.htmlPártos Csilla nem titkolja tovább új szerelmét, Danit, aki 15 évvel fiatalabb nála.TV + SztárokOrigoMegmutatta feszes fenekét a TV2 műsorvezetője, Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180708-megmutatta-feszes-feneket-a-tv2-musorvezetoje-kobol-anita.htmlKöböl Anita pár hete a Lupa tónál mutatta meg formás hátsóját, most pedig a Barcelonából, tergerpartról jelentkezett be.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.