Exe zaklatja Vámos Erikát

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika esküvő TV2 műsorvezető párkapcsolat szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított 9 évvel fiatalabb párjával, Vámos Erika. A TV2 műsorvezetőjének exe meglehetősen nehezen viselte az elválást...

Vámos Erika már az esküvőt tervezgette párjával, Mátéval, amikor kiderült, a férfi megcsalja őt.

Egyik éjjel azt álmodtam, Máté megcsalt. Másnap rákérdeztem, de terelte a témát, sőt, egy idő után már az üzeneteimre sem válaszolt. Két nappal később kibökte, valóban félrelépett. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ezt nem tudtam megbocsátani. Bár lehet, az én hibám, hogy magára hagytam, Máté forróvérű, temperamentumos férfi, butaság volt azt hinni, hogy hónapokig hűségesen vár. Fájt, hogy elárult, mert már a nyári esküvőnket terveztük, Srí Lankán mondtuk volna ki az igent."

Vámos Erika új párjával újra boldog Forrás: Facebook/Erika Vámos

A műsorvezetőt nagyon megviselte a szakítás, felszedett pár kilót és egy ideig nem is sminkelte magát. A férfi viszont még ennél is rosszabbul reagált az elválásra, képtelen volt elfogadni, hogy vége.

Többször próbált meglátogatni, hozott virágot, hogy szeretné megbeszélni a történteket, de én már nem akartam. Naponta megszámlálhatatlan alkalommal hívott, rengeteget írt, néha már muszáj volt letiltanom, ha nyugalomban akartam dolgozni. Próbáltam kedves lenni, mert láttam, hogy szenved, de egy családtagjával arra jutottunk, muszáj megértetni vele, már nem vagyunk és nem is leszünk egy pár" – nyilatkozta a Blikknek Vámos Erika, aki hozzátette, azóta újra rátalált a szerelem. Új párjával már közös nyaralást terveznek és bízik benne, hogy exe is előbb-utóbb megbékél ezzel a helyzettel.

Zacher Gábor elárulta: nagyon veszélyes a tinik között a közösségi médiahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-zacher-gabor-elarulta-nagyon-veszelyes-a-tinik-kozott-a-kozossegi-media.htmlZacher Gábor, toxikológus az internet veszélyeiről mesélt.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi smink nélkül, hatalmas mellekkel köszöntötte a napfelkeltét Indonéziában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-bodi-sylvi-smink-nelkul-hatalmas-mellekkel-koszontotte-a-napfelkeltet-indoneziaban-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal Indonéziában lovagolja a hullámokat. Így ébredt.TV + SztárokOrigoGalambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghan Markle apja, Thomas Markle retteg: úgy véli, soha többé nem láthatja már lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-meghan-markle-apja-retteg-ugy-veli-soha-tobbe-nem-lathatja-mar-lanyat.htmlMeghan Markle, sussexi hercegné édesapja attól retteg, hogy saját hibájából nem láthatja többé lányát. TV + Sztárok--Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-havas-henrik-ugy-veli-jo-a-genetikaja-a-szexualis-zaklatasokrol-is-beszelt.htmlHavas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEredetileg Kovács Kati kapta volna a Sohase mondd! című dalt: lemondta, Hernádi vitte sikerrehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-eredetileg-kovacs-kati-kapta-volna-a-soha-se-mondd-cimu-dalt-hernadi-judit.htmlKevesen tudják, hogy eredetileg Kovács Kati adta volna elő a Sohase mondd! című tangót, de az utolsó pillanatban lemondta a felvételt, és a fiatal Hernádi Judit ugrott be helyette. A dal szövegét Verebes István írta, aki nem gondolta, hogy a szerzeményükből ekkora sláger lesz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.