Csernus Imre azt mondja: két ember kell a szexuális zaklatáshoz

nők metoo Csernus Imre Lilu szexuális zaklatás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csernus Imre szerint manapság a nők egyre keményebbek, a férfiak pedig elkezdtek egyre puhábbá válni, de nemcsak erről, hanem a szülők felelősségéről és a szexuális zaklatásokról is elmondta a véleményét. 

Csernus Imre pszichiáterrel Lilu készített interjút, melyben a nők és férfiak közötti különbségről, valamint a metoo kampányról is kikérte a szakember véleményét.

Csernus szerint a férfiak manapság egyre puhábbá, a nők pedig egyre keményebbé válnak. "Úgy lesztek maszkulinná, hogy észre sem veszitek" - mondta Csernus Imre. Ugyanakkor szerinte a magyar nőknek komoly önbizalomhiányuk van, ennek kialakulását egy összetett folyamatnak látja. "A szülők általában nem tanítják meg a lánygyermekeiket az öröm és a fájdalom megfelelő kezelésére. Általában a mai kölyköknek ki van nyalva a s*gge ezerrel racionális szempontból, érzelmi szempontból viszont kevésbé" - fogalmazott.

A metoo kampányról is kifejtette véleményét: "Én azt gondolom, hogy a vásár két embren múlik. Tehát hogy ha ilyen sok nő jelentkezett, akkor miért hagyták magukat? Mi az ő felelősségük?" - mondta a pszichiáter. Hozzátette: mindig van az eladó és a vásárló felelőssége.

Ahogy egy korábbi cikkünkben írtuk, a metoo mozgalommal a hollywoodi hírességek Harvey Weinstein októberben kirobbant botránya nyomán álltak elő, a filmmogult több mint száz nő vádolja szexuális zaklatással, erőszakkal. Ezután hazánkban is több ismert férfit vádoltak meg szexuális zaklatással. Először Marton László ügye osztotta meg a nyilvánosságot, akiről sárosdi Lilla állította: szexuálisan zaklatta őt.

Sztárok, akik kisebb mellekre vágytak: Ariel Wintertől Drew Barrymore-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180629-sztarok-akik-kisebb-mellekre-vagytak-ariel-wintertol-drew-barrymoreig.htmlAz se jó, ha túl kicsi, az sem, ha túl nagy. A mellméret estében is az arany középút a legmegfelelőbb, de keveseknek adatik meg ez természetesen. A legtöbben persze mellnagyobbításra jelentkeznek, de akadnak bizony olyanok is bőven, akik kisebb keblekre vágynak. Az alábbi sztárok például túl nagynak ítélték meg a melleiket, ezért kisebbet csináltattak. TV + SztárokOrigoFeleségéről beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-felesegerol-beszelt-havas-henrik-17-eves-koruk-ota-egyutt-vannak.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült - ahogy Havas hívja - Havasné. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVV Indián drogügye miatt felfüggesztett börtönt kapott, visszatérne a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180629-vv-indian-drogugye-miatt-felfuggesztett-bortont-kapott-visszaterne-a-kepernyore.htmlEgy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott első fokon VV Indián, azaz Serbán György, de az ügyész letöltendőt kért az egykori valóságshow-szereplőre. VV Indián arról beszélt, hogy visszatérne a képernyőre. TV + SztárokOrigoSztárek Andrea évekig élt kölcsönökből, már a férfiak sem érdeklikhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-sztarek-andrea-evekig-elt-kolcsonokbol-mar-a-ferfiak-sem-erdeklik.htmlViharos körülmények között távozott a Barátok közt című sorozatból Sztárek Andrea színésznő, azzal gyanúsították, hogy alkoholista. Most anyagi helyzetéről és magánéletéről is beszélt. TV + Sztárok--Így festett Karda Beáta énekesnő a hetvenes évekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-igy-festett-karda-beata-enekesno-a-hetvenes-evekben.htmlKarda Beáta énekesnő még manapság is kirobbanó formában van, pedig már betöltötte a 67. életévét. De nézzük meg, milyen szexi volt az énekesnő a hetvenes években. TV + Sztárok--Zámbó Krisztián elárulta, mennyibe került Zámbó Jimmy sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20180629-zambo-krisztian-elarulta-mennyibe-kerult-zambo-jimmy-sirja.htmlSokan láthatták már, hogy az elhunyt énekes, Zámbó Jimmy emlékére milyen monumentális síremléket emeltetett a család. Fia, Zámbó Krisztián most elárulta, mennyibe került. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.