VV Indián drogügye miatt felfüggesztett börtönt kapott, visszatérne a képernyőre

drog tévé VV Indián felfüggesztett börtön Serbán György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott első fokon VV Indián, azaz Serbán György, de az ügyész letöltendőt kért az egykori valóságshow-szereplőre. VV Indián arról beszélt, hogy visszatérne a képernyőre.

Még 2016 nyarán tartóztatták le VV Indiánt, drogbritoklással, majd kereskedelemmel vádolták. Fél évet volt előzetes letartóztatásban, majd háziőrizetbe helyezték, amelyből tavaly novemberében szabadult.

A Blikk most megtudta, hogy egy év hat hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték első fokon. Serbán György azonban nem tétlenkedik, bár az ítélet még nem végleges, vár még rá tárgyalás, hiszen az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért.

VV Indián újra tévézni szeretne Forrás: RTL Klub

"Elvagyok, élvezem az életet, nem lógatom a lábam, már dolgozom is. Egy belvárosi pubban pultozom, szabadidőmben pedig motorozgatok. Sok időt töltök a lányommal, Renivel és az unokámmal. Dominik négyéves, most igyekszem bepótolni a kimaradt időt, és próbálok neki megfelelni nagypapaként. Nagy terveim vannak a jövőre nézve a sport és a tévézés terén is, szeretnék visszatérni a képernyőre. Bár nem mondhatok még semmit, de nagy dobásra készülö" - mondta a lapnak VV Indián.

Kiengedték Orbán Józsit a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-kiengedtek-orban-jozsit-a-korhazbol-rak.htmlOrbán Józsit végre kiengedték a kórházból, most egy hölgyrajongójánál lakik. TV + Sztárok--II. Erzsébet halála után új címet kap Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-ii-erzsebet-halala-utan-uj-cimet-kap-katalin-hercegne.htmlII. Erzsébet halála után átrendeződik majd a királyi család, először is Károly herceg örökli a trónt, a címét pedig Vilmos veszi át, de Katalin hercegnő sem marad a régi! TV + Sztárok--Redfoo, az LMFAO egykori énekese exkluzív interjúban mesélt legőrültebb bulijairólhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-redfoo-az-lmfao-egykori-enekese-exkluziv-interjuban-meselt-legorultebb-bulijairol.htmlBár 2012-ben feloszlott az LMFAO, az énekes, Redfoo azóta is töretlenül turnézik a világban. Éppen ellátogatott a VOLT Fesztiválra és egy őrületes partit csapott, de előtte egy exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Többek közt az is elmesélte, mióta nem vágatta le a haját, hogyan él az LMFAO feloszlása óta, valamint a nagy titkot, melyik bulija volt a legőrültebb fellépése és ott pontosan mi is történt vele. TV + SztárokFoci-vb 2018: ezek a bajnokság eddigi legviccesebb mémjeihttp://www.life.hu/sztarok/20180629-focivb-2018-ezek-a-bajnoksag-eddigi-legviccesebb-memjei.htmlA foci-vb eddig igen sok meglepetést tartogatott, de kétségtelen, hogy a németek kiesése döbbentett meg eddig a legjobban mindenkit. Mondanunk sem kell, az internet kárörvendő népe ihletett merített az erősnek hitt csapat távozásából, rengeteg mém született a német csapat kárára, de nemcsak ők kapták meg a magukét. TV + SztárokOrigoA Got Talent magyar továbbjutóját, Vivient vád érte: megszólalt a magyar edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180629-a-got-talent-magyar-tovabbjutojat-vivient-vad-erte-megszolalt-a-magyar-edzoje.htmlHatalmas sikert ért el ugróköteles mutatványával a Got Talentben Vivien, ám a produkciója utáni állításain meglepődött egykor magyar edzője. A lány állította, cikizték itthon, ám a tréner nem emlékszik ilyesmire. Szerinte nem történt ilyen, legalábbis az ő klubjukban. TV + SztárokOrigoBíró Ica bikiniben mutatta meg, hogy 61 évesen is igazi bombanő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-biro-ica-bikiniben-mutatta-meg-hogy-61-evesen-is-igazi-bombano.htmlBíró Ica megmutatta, hogy 61 évesen is bombanő: binikis fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.