VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László nem érti, miért nem nyilatkozhat, ha Gyárfás igen

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
Novozánszki Fanni B. László Gyárfás Tamás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta előzetes letartóztatásban van a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László, de hiába szeretné megvédeni magát a nyilvánosság előtt, nem nyilatkozhat. Korábbi védője elmondta, nem érti Gyárfás Tamás miért adhat interjút, míg az ő korábbi védencének megtiltották.

VV Fanni eltűnésének és halálának ügyében egyelőre nincs áttörés, a gyanúsított azóta is előzetes letartóztatásban van. Volt védője, Dr. Brodmann Péter elárulta, többen is megkeresték B. Lászlót azért, hogy nyilatkozzon, de nem engedik neki.

VV Fanni meggyilkolásával vádolt b.László szívesen nyilatkozna Forrás: Facebook/ VV Fanni

Nagyon szeretne interjút adni, és kiállni az igazáért, vállalva az elkövetett bűnét is, de ezt nem teszik neki lehetővé.

lap megkereste

Így néz ki ma Radványi Dorottya, az egykor híres bemondó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-igy-nez-ki-ma-radvanyi-dorottya-az-egykor-hires-bemondo.htmlRadványi Dorottyát 1982-ben ismerhették meg a nézők a Magyar Televízió bemondójaként, de a rádióban is hallhattuk őt. TV + SztárokOrigoViaszbaba: Krencsey Hella állítja a színésznő papírt kért arról, hogy különlegeshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-viaszbaba-krencsey-hella-allitja-a-szineszno-papirt-kert-arrol-hogy-kulonleges.htmlHárom hét kihagyás után ismét jelentkezett a Facebookon Krencsey Hella, a Viaszbaba szerzője. TV + SztárokOrigoÉNB Alexa összeköltözött 26 évvel idősebb párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-enb-alexa-osszekoltozott-26-evvel-idosebb-parjaval-balazs.htmlHamar szintet lépett Koholák Alexa és 26 évvel idősebb párja, Balázs kapcsolata: a pár már össze is költözött. TV + SztárokOrigoHalle Berry és Daniel Craig forró szexjelenetet forgattak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180628-halle-berry-es-daniel-craig-forro-szexjelenetet-forgattak.htmlA Kings című filmben szerepelt együtt Halle Berry és Daniel Craig. Már azt is tudni lehet, hogy a két színész egy forró szexjelenetben is játszott együtt. TV + Sztárok--Csobot Adél X-Faktoros videóját a legjobbak közé válogatták Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-csobot-adel-xfaktoros-videojat-a-legjobbak-koze-valogattak-amerikaban.htmlBeválogatták az X-Faktor Global szakemberei a műsor legjobb videói közé azt a felvételt, melyen Csobot Adél a That man című számot énekli. Ez volt az első szereplése a műsorban, most pedig Amerikában is felfigyeltek rá. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma Radványi Dorottya, az egykor híres bemondó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-igy-nez-ki-ma-radvanyi-dorottya-az-egykor-hires-bemondo.htmlRadványi Dorottyát 1982-ben ismerhették meg a nézők a Magyar Televízió bemondójaként, de a rádióban is hallhattuk őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.