Istenes Bence vezeti a német X- Faktort: beindult a külföldi karrierje is

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
X-Faktor Istenes Bence Németország karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence nehéz időszakon van túl családjával: Magyarországot hátrahagyva Kölnben próbált szerencsét. A tévézést az alapoktól kellett elkezdenie, de úgy tűnik, sikerül Németországban is befutnia: ő vezeti majd a német X-Faktor műsorát.

Hatalmas megtiszteltetés érte Istenes Bencét: ő lesz a német X-Faktor házigazdája.

Istenes Bence: „…eldöntöttük, hogy kiköltözünk Németországba” Fotó: Adrián Zoltán/Origo

A családdal nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, sokat voltunk külön Adéllal, és volt rengeteg mélypontunk is. Ebben az időszakban volt sok rosszakaróm, irigyem, voltak, akik kinevettek, akik nem hittek bennem, és olyanok is, akik hátráltattak, de egy percig sem adtam fel, hiszen évekkel ezelőtt az RTL Magyarország támogatásával tudtam felvenni a kapcsolatot a németországi partnercéggel és megkezdeni külföldi karrierem felépítését. Azt, hogy egy ilyen nagyszabású műsorral debütálhatok Németországban, álmomban sem gondoltam volna. Elmondhatatlanul boldog vagyok, s mindent megteszek majd, hogy kint is olyan sikereket érhessek el, mint itthon - mesélte a Blikknek a műsorvezető.

Idegösszeomlást kapott a forgatáson Angelina Jolie, gyerekei miatt borult kihttp://www.life.hu/sztarok/20180625-idegosszeomlast-kapott-a-forgatason-angelina-jolie.htmlA Démona című film második részét forgatja épp Angliában Angelina Jolie, aki az egyik jelenet kellős közepén kapott idegösszeomlást.TV + Sztárok--Kozso és szerelme moziban csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kozso-es-szerelme-moziban-csokoloztak-foto.htmlKozso mindig titokzatos, ha a magánéletéről van szó. Ezúttal azonban egy szerelmes, csókolózós fotót posztolt.TV + SztárokOrigoAmber Rose és Black Chyna nyilvánosan csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-amber-rose-es-black-chyna-nyilvanosan-csokoloztak.htmlA közelmúltban rendezték meg a BET gálát, ahol az elképesztő ruhaköltemények mellett egyéb polgárpukkasztásra is sor került. Ilyen volt például Amber Rose és Black Chyna nyilvános leszbikus csókja. TV + Sztárok--Eva Longoria édes fotót mutatott kisbabájáról: meghitt pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180625-eva-longoria-edes-fotot-mutatott-kisbabajarol.htmlAlig néhány napja adott életet kisbabájának Eva Longoria, aki egy édes kis talpfotóval köszönte meg a nővérek segítségét, akik a kórházban mellette voltak.TV + SztárokOrigoÚj külsővel szerepelt Csősz Boglárka az RTL reggeli című műsorában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-uj-kulsovel-szerepelt-csosz-boglarka-az-rtl-reggeli-cimu-musoraban-foto.htmlCsősz Bogi az RTL Reggelijében mutatta meg új külsejét: vadítóan néz ki. TV + Sztárok--Két hete szült Farkasházi Réka: megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-ket-hete-szult-farkashazi-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlFarkasházi Réka két hete adott életet harmadik kisbabájának, akit végre meg is mutatott követőinek.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.