Szexszel szedte ki a külföldi vendégekből a titkaikat Cicciolina

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina -
szex kémkedés Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina a Channel 4 Discovery Italia című olasz tévéműsorában mesélt részletesen arról, hogy huszonévesen Katicabogár fedőnéven a titkosszolgálat kémjeként tevékenykedett - írja a Blikk.

Cicciolina elmondta, akkor szervezték be, amikor a Duna Intercontinental szobalányaként dolgozott, így könnyen a külföldi vendégek közelébe tudott férkőzni.

"A szállodai munkám alatt kerestek meg a rendőrök, hogy akarok-e több pénzt keresni. Persze, hogy akartam, így arra kértek, hogy amikor külföldieknek szolgálok fel, akkor barátkozzak velük, és derítsem ki, miért jöttek Magyarországra. Ám egy idő után egyre veszélyesebbnek éreztem a dolgot, észrevettem, hogy figyelnek és követnek, attól féltem, hogy megölnek" - nyilatkozta, és hozzátette szexszel vette rá a célszemélyeket, hogy meséljék el titkaikat.

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.