Lajos herceg keresztelő Katalin hercegné Vilmos herceg Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 9-én keresztelik meg Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekét, Lajos herceget.

A Kensington-palota hivatalos Twitter-oldalán közölte: július 9-én keresztelik meg Katalin hercegné és Vilmos herceg április 23-án született fiát, Lajos herceget. Az eseményre a Szent János palota királyi kápolnájában kerül sor, és a keresztelést a Canterbury-i érsek, Justin Welby fogja végezni.

Zoltán Erika testhezálló nadrágban pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-zoltan-erika-testhezallo-nadragban-pozolt.htmlTesthezálló fekete nadrágban pózolt Zoltán Erika egy nemrégiben közösségi oldalára feltöltött fotóján. Az 56 éves énekesnőnek még mindig csodás alakja van. TV + SztárokOrigoKutya módjára csaholt a kamerák előtt Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-kutya-modjara-csaholt-a-kamerak-elott-cinthya-dictator-ezek-megorultek.htmlCinthya Dictator a TV2 műsorában mutatta meg, hogyan ugat egy csivava. TV + Sztárok--A 26 évvel idősebb férfival élő Koholák Alexandráról azt hiszik, agymosáson ment áthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-26-evvel-idosebb-ferfival-elo-koholak-alexandrarol-azt-hiszik-agymosason-ment-at.htmlA műsorvezető egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfiban talált rá az igazira, aki megismertette őt a spiritualitás szépségeivel. Sokan viszont azt hiszik, Koholák Alexandra agymosáson ment keresztül. TV + SztárokOrigoCseke Katinka teljesen kikelt magából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-cseke-katinka-teljesen-kikelt-magabol-video.htmlCseke Katinka a tévékamerák előtt fakadt ki. Kiderült, hogy homlokegyenest másként vélekedik egy témáról, mint a stúdióban lévő celebhölgyek. TV + SztárokOrigoBárdosi Ildikót megpróbálták becsapni: nem hagyja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-bardosi-ildikot-megprobaltak-becsapni-nem-hagyja-magat.htmlBárdosi Sándor felesége egy egyedi, dioptriás napszemüveg miatt kerül összetűzésbe a gyártóval. TV + SztárokOrigoLetartóztatták Farrah Abrahamet, mert megvert egy biztonsági őrthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-letartoztattak-farrah-abrahamet-mert-megvert-egy-biztonsagi-ort.htmlMegverte a hotel biztonsági őrét Farrah Abraham, akit a rendőrség le is tartóztatott tette után. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.