Oszter Sándor felesége külföldön várja férje ítéletét

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
feleség tárgyalás Failoni Donatella bíróság ítélet Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan ítéletet hoznak Oszter Sándor ügyében, ám a várakozás napjaiban egyelőre egyedül van, hiszen zongoraművész felesége, Failoni Donatella Franciaországban, Nizzában tartózkodik. 

Oszter Sándor színészt és társait befolyással való üzérkedéssel vádolják, az ügyben csütörökön születik ítélet. A Blikk szerinta keddi, utolsó tárgyalási napon Oszter is megszólalt az utolsó szó jogán, ám mindössze fél percig beszélt, ártatlannak vallotta magát.

"Semmiben nem érzem magam felelősnek, nem vagyok bűnös. Mindenben egyetértek az ügyvédemmel. Amivel vádolnak, az egyszerűen nem igaz" – idézte a színész szavait a lap.

Oszter Sándor ügyében csütörtökön születik döntés Forrás: MTI/Zih Zsolt

Oszter egyelőre egyedül vár a csütörtöki ítéletre, hiszen zongoraművész felesége, Failoni Donatella egyelőre Nizzában, Franciaországban van.

"Nem tudom még, mikor megyek haza. Egy hete vagyok kint, és szerda este lesz egy konferencia, amin lehet, hogy részt kell vennem. Ettől függ, hogy mikor megyek haza, de az biztos, hogy csütörtök este már otthon leszek. Remélem, nem ítélik el Sándort, nincs is miért, hiszen ártatlan" - mondta a Blikknek a zongoraművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.