Sváby András tetováltatott, mindenkit meglepett vele

Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu -
műsorvezető Sváby András tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak kevesen tudták, hogy a műsorvezető, Sváby András tetoválást csináltatott fiával közösen. Most megmutatta, mit ábrázol. 

Egy elefántot ábrázoló tetoválást varratott alkarjára Sváby András - szúrta ki Wossala Rozina a Reggeli című műsorban. Sváby ezt kapta 50 születésnapjára a fiától, aki ugyanezt tetováltatta a vádlijára. Egyébként két elefántot ábrázol a tetoválás és az összetartozást szimbolizálja.

Gundel Takács Gábor lesz a VIASAT3 új vetélkedőjének műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180612-gundel-takacs-gabor-lesz-a-viasat3-uj-vetelkedojenek-musorvezetoje-kerdezo.htmlGundel Takács Gábor a közösségi oldalán jelentette be, hogy új műsora indul a VIASAT3-on. TV + Sztárok--Növényi Norbert pszichológus segítségét kérte, fel kell dolgoznia, ami történthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-novenyi-norbert-pszichologus-segitseget-kerte-fel-kell-dolgoznia-ami-tortent.htmlAdócsalás és magánokirat-hamisítás miatt első fokon három és név hónap börtönre ítélte a bíróság Növényi Norbertet. Az ítélet ugyan nem jogerős, ám az utóbbi évek megpróbáltatásai miatt pszichológus segítségét kérte az olimpikon. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella nem bírta abbahagyni a nevetést kvízműsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-jakupcsek-gabriella-nem-birta-abbahagyni-a-nevetest-kvizmusoraban.htmlSoha nem tud már szabadulni Jakupcsek Gabriella vicces bakijától, amikor is Multimilliomos most vagy soha című kvízműsorban elnevette a kérdést, amely az volt, hol találhatóak a punák. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla autójában mutatta meg melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-labancz-lilla-autojaban-mutatta-meg-melleit.htmlLabancz Lilla imádja mutogatni testét, de főként a fenekét és a melleit. Legfrissebb Insta-sztorijában utóbbit helyezte előtérbe, nem lehetett nem észrevenni. TV + Sztárok--15 sztár, aki a hasonlít Disney-mesék főhőseire http://www.life.hu/sztarok/20180612-15-sztar-aki-a-hasonlit-disney-mesek-fohoseire.htmlNem kellene sokat gondolkozni azon, hogy mely sztárok játsszák el az alábbi Disney-figurák karakterét egy élőszereplős moziban, hisz a hozzájuk párosított világsztárok a kiköpött másaik! TV + SztárokOrigoVasvári Vivien arcára alig lehetett ráismerni a kibeszélőshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-vasvari-vivien-arcara-alig-lehetett-raismerni-a-kibeszeloshowban.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői hétfőn egy kibeszélőshow-ban mondták el egymásról véleményüket, ám nemcsak a vitákra kaphatták fel a fejüket a nézők, hanem arra is, hogy Vasvári Vivien külseje igencsak megváltozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.