50 milliós kabrióval járja Budapest utcáit Fucsovics Márton

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Angelika Warmuth -
BMW Budapest Fucsovics Márton kabrió teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxusautóval járja Budapest utcáit az ország legjobb férfi teniszezője, Fucsovics Máton.

Fucsovics Márton, aki jelenleg a 45. a férfi teniszezők világranglistáján, nemrég 28,4 millió forintot zsebelt be élete első ATP-tornagyőzelméért és azóta újabb milliókat könyvelhetett el elsőkörös győzelméért a Roland Garroson. Bár megtehetné, hogy saját autót vegyen magának, olyan szerencséje van, hogy használatra, tesztelésre kapja a járműveket. Nemrég például a BMW Wallis Pest márkanagykövetének választották és jelenleg egy 50 milliót érő elektromos meghajtású i8 Roadsterrel járja Budapest utcáit.

Fucsovics Márton használatra kapja az autókat Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Angelika Warmuth

Egyelőre ezen a héten tudom használni, mert a hétvégén utazom tovább a stuttgarti versenyre. Elképesztően jó vezetni, nagyon sportos és kényelmes, nem utolsósorban pedig környezettudatos. Először furcsa volt, hogy nincs hangja, de hamar hozzászoktam. Igaz, a tenisztáskám nehezen fér bele" - mondta Fucsovics a kabrióról a Borsnak.

Az a bizonyos autó: szép darab Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Omar Marques
Frenreisz Károly fontos irathoz jutott hozzá Latinovits Zoltán halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-frenreisz-karoly-fontos-irathoz-jutott-hozza-latinovits-zoltan-halalaval-kapcsolatban.htmlLatinovits Zoltán 42 évvel ezelőtt halt meg, egy vonat ütötte el a színészlegendát. Halálát sok titok lengte körül, de testvére, Frenreisz Károly végre megszerzett egy fontos iratot a színészlegenda halálával kapcsolatban. TV + Sztárok--Novodomszky Éva és férje, Salvo házassága tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novodomszky-eva-es-ferje-salvo-hazassaga-tonkrement.htmlVálik a Magyar Televízió népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva. A pár házasságának válsága nem újkeletű, már másfél éve külön élnek, csak nem beszéltek róla. TV + Sztárok--Csernus Imre megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csernus-imre-megmutatta-igazi-arcat-interju.htmlDr. Csernus Imre most nem másokról, hanem saját magáról írt egy könyvet, amelyben kendőzetlenül és tabuk nélkül kitér arra is, neki "milyen hangok szólnak a fejében", valamint megismerhetővé tette igazi arcát. A Life.hu a jelenlegi életéről kérdezte a híres pszichiátert. TV + Sztárok--Meghalt Bozzay Margit, a ’60-as és ’70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje http://www.life.hu/sztarok/20180606-meghalt-bozzay-margit-a-60as-es-70es-evek-egyik-legismertebb-magyar-manokenje-modellje.htmlElhunyt Bozzay Margit, a '60-as és '70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje. A gyászhírt a Facebookon fia tette közzé, és a Femina írta meg. TV + Sztárok--Elkészült Liptai Claudia menyasszonyi ruhája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-elkeszult-liptai-claudia-menyasszonyi-ruhaja-foto.htmlA hétvégén, számításaink szerint, férjhez megy Liptai Claudia, aki már a menyasszonyi ruháját is hazavihette. TV + SztárokOrigoRichard Gere elvette 34 évvel fiatalabb szerelmét: fotók a nagy naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-richard-gere-elvette-34-evvel-fiatalabb-szerelmet-fotok-a-nagy-naprol.htmlA 68 éves világsztár, Richard Gere feleségül vette 34 éves kedvesét, Alejandra Silvat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.