Köllő Babett megcsinálta a terhességi tesztet, összeomlott

terhesség Köllő Babett összeomlás Farkas Rita terhességi teszt Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az előző adásokban találgatták a luxusfeleségek, hogy vajon mi állhat Köllő Babett rejtélyes rosszulléte mögött. Kisbabát sejtettek, Babett most vette rá magát, hogy megcsinálja a tesztet. 

Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője még Dél-Afrikában lett rosszul, a feleségek azt találgatták, lehet, hogy kibabát vár.

Babatett megijesztette ennek lehetősége, hiszen bár férjével már beszéltek a dologról, hogy lányuknak szeretnének kistestvért adni, mégsem teljesen biztos a dolgoban. Babettnek ugyanis volt már vetélése. Most Farkas Rita rávette arra, hogy készítse el a teszet, ami negatív lett. Babettet láthatóan lesújtotta a hír, percekig ne tudott megszólalni, barátnője vigasztalta. Később azt mondta, úgy érzi, lezárult egy korszak az életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.