Most már biztos: plasztikai műtéten esett át Tóth Vera

mell operáció Tóth Vera mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera az Instagramon, egy hozzászólónak ismerte be, hogy megműtette a melleit. Az eredménnyel pedig maradéktalanul elégedett.

Nagy port kavart az a fotó, amit Tóth Vera a napokban töltött fel Instargam oldalára. A képen egy fehér, kissé átlátszó felsőt visel, ami alá nem húzott melltartót, melle körvonalai pedig átlátszanak. Sokan nekiestek az énekesnőnek, hogy ezt azért így mégsem illik, valamint új melleinek formáját is kritizálták.

Verát több híresség is a védelémébe vette, ám az énekenső maga is alaposan kiosztott néhány kommentelőt. Hozzászólásában elismerte, hogy tényleg plasztikai műtéten esett át, és nagyon elégedett a végeredménnyel.
"Számomra tökéletesek lettek, a legjobb sebész keze által. A fotó csal... Bár te minidg találsz rajtam valami kivetnivalót, szóval nem igazán lep meg a kommented" - írta Vera egy kritizálónak.

Most már biztos: plasztikai műtéten esett át Tóth Vera Forrás: Instagram




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.