Shane Tusupot posztja miatt támadják a kommentelők

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
kommentelők támadás Hosszú Katinka megcsalás Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup kiteregette a szennyest miután Katinka közölte a nyilvánossággal, véget ért a házasságuk Az edző elárulta, hogy felesége megcsalta őt, de a levele nem minden kommentelőnek tetszett. Sokak szerint ez nem volt szép Tusuptól. 

Shane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolatának végleg vége, erről az úszónő Facebook-oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot. Shane pedig arról informálta a rajongókat, hogy mi is vezetett a szakításukig. Posztja szerint Katinka megcsalta őt Dudás Dániellel, sok kommentelőnek viszont nem tetszik, hogy az edző kiteregette a szennyest.

Katinkát is támadták a kommentelők

Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. A Facebookon és Instagramon azóta is záporoznak a kommentek a poszthoz, Katinkát is támadják.
Shane Tusupot támadják a kommentelők Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
  • Nekem a levél stílusával van bajom, elég egyoldalúnak tűnik és a dolgok nem feketék és fehérek általában. Ha már kiteregeti a szennyest, miért így?
  • Miért posztoltad ezt ki? Szerintem ez nagyon személyes ügy.
  • Nem tehetünk ki ilyen dolgokat a közösségi oldalakra. Le kell venned.
  • Nem tudjátok egymás között megbeszélni ahelyett, hogy mindenkivel megosztanátok?
  • Istenem, de nagy csíra! Nyilvánosan hisztizni azért, mert a felesége rájött, hogy mekkora élősködő, nagy arcú agresszor és inkább keresett mást. Hajrá Katinka! Ez a gyík meg legyen már férfi és ne a világ előtt játssza a szerencsétlent. Szánalmas!
  • Ez annyira gyerekes.
  • Mindegy, mi történt a színfalak mögött, ez egy gusztustalan, primitív lépés volt.

Hosszú Katinka reagált: így tűnhetett el a Facebook-oldala

Sárdobálással ér véget Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata. Az úszónő legutóbbi posztjában azzal vádolja férjét, hogy törölte a Facebook-oldalát.

Kiakadtak a követői Berki Krisztiánra, aki azzal hencegett, mennyit költött étterembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kiakadtak-a-kovetoi-berki-krisztianra-aki-azzal-hencegett-mennyit-koltott-etteremben.htmlBerki Krisztián a minap egy 2355 eurós, azaz közel 725 ezer forintos számláról töltött fel egy fényképet, a bejegyzéséhez pedig a következő sorokat írta: "Nem a számla sok. Te keresel keveset szoktuk mondani egymás közt". A celeb posztjával alaposan kiverte a biztosítékot, még úgy is, hogy hozzátette, #nyugiszazanettünk. TV + SztárokOrigoKiborult VV Fanni elrablója B. László, azt hitte szabadon távozhathttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kiborult-vv-novozanszki-fanni-elrabloja-b-laszlo-azt-hitte-szabadon-tavozhat.htmlMég három hónapig biztosan a rácsok mögött marad a Novozánszki Fanni eltűnése ügyében gyanúsított B. László, sorsáról csütörtök reggel döntött a bíróság. TV + Sztárok--Meghan Markle kiröhögte Harryt, akit beszéde közben megtámadott egy méhhttp://www.life.hu/sztarok/20180525--meghan-markle-kirohogte-harryt-akit-beszede-kozben-megtamadott-egy-meh.htmlMeghan Markle és Harry herceg megjelenése Károly herceg születésnapján volt az első olyan hivatalos esemény, amin házaspárként vettek részt. Az esemény tartogatott egy kis humort is, legalábbis az alábbi felvétel nézői jól szórakoztak. TV + Sztárok--Megvásárolható a Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén osztogatott ajándékcsomaghttp://www.life.hu/sztarok/20180524-megvasarolhato-a-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen-osztogatott-ajandekcsomag-ebay.htmlAlig pár napja volt a ceremónia, de máris az interneten árulják azokat az ajándékcsomagokat, amelyeket a szerencsés meghívottak kaptak Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. TV + Sztárok--Tóth Vera nyaralása alatt rövidnadrágban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-toth-vera-nyaralasa-alatt-rovidnadragban-pozolt-foto.htmlTóth Vera falatnyi rövidnadrágban mutatta meg alakját: már bátran ölt dögös ruhákat az énekesnő. TV + SztárokOrigoÍgy szólítják barátai ezentúl Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180524-igy-szolitjak-baratai-ezentul-meghan-marklet.htmlMeghan Markle barátja és sminkese, Daniel Martin elárulta, hogyan fogja szólítani ezentúl az újdonsült hercegnét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.