Kiakadtak a követői Berki Krisztiánra, aki azzal hencegett, mennyit költött étteremben

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
pénz Instagram Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a minap egy  2355 eurós, azaz közel 725 ezer forintos számláról töltött fel egy fényképet, a bejegyzéséhez pedig a következő sorokat írta: "Nem a számla sok. Te keresel keveset szoktuk mondani egymás közt". A celeb posztjával alaposan kiverte a biztosítékot, még úgy is, hogy hozzátette, #nyugiszazanettünk. 

Népharag zúdult Berki Krisztiánra azInstagram-oldalára feltöltött fotója miatt: a celeb Montenegróban nyaralt, és nem titkolja, nagyon is szórta a pénzt. A követők egy része kiakadt, és ennek hangot is adott, más pedig gratulált - a kommentekből szemezgettünk:

Nem a számla sok.... Te keresel keveset szoktuk mondani egymás közt #dinner #nyugiszazanettunk #daily #kotor #montenegro #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

"Berkikrisztián ez majd akkor lesz nagy szám, ha kétkezű munkával keresed meg ennek az árát. (...) Ha dolgoznod kéne, már éhen haltál volna"

"Csak a buta, primitív ember dicsekszik, és posztol ki ilyen fotót! Kritikán aluli. Miért nem a Mazsikával foglalkozik? Ja, hogy kezd unalmas lenni talán? Hmmm.."

"Nálad undorítóbb, narcisztikus szociopatát keresve sem lehetne találni... Tipikusan azaz ember vagy akitől felfordul az ember gyomra... Pökhendi vagy és ostoba. Legjobb párosítás mikor az ostoba okoskodik és kérkedik... A legrosszabb az egészben, hogy te élvezed, hogy ennyien utálnak és megvetnek mert a nárcisztikus éned elhiteti veled hogy csak irigységből teszik.... Megsúgom, hogy nem! Nem vagy irigylésre méltó"

"ezzel csak azt ered el hogy megjobban megutalnak az emberek"

"Nézőpont kérdése, nekem viccesek az ilyen posztok. Kinek mi tetszik, nem vagyunk egyformák"

"gratulálok Krisztián! Ha még lehetne több ilyen jellegű post-ot ossz meg légy szíves. Legalább szembe kell nézniük az embereknek saját alantas irigykedésükkel, továbbá boldogtalanságukkal, elégedetlenkedésükkel az élettel szemben. Ezzel talán gondolkodásra készteted őket, h valójában mi is fontos az életben. Ezek csak számok, mögötte sok-sok euro. Remélem jól éreztétek magatokat az estén! További jó nyaralást, ha még ott vagytok. Remélem a picur is jól érzi magát :) Foglalkozz vele is sokat :) Ha a szíved mélyén úgy érzed h nincsenek helyén a dolgok, és szeretnéd rendbe rakni, akkor kívánok hozzá erőt és bölcsességet, hogy ezt meg tudd tenni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.