Galambos Dorina társkereső Tinder Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pély Barna és Galambos Dorina 14 év együttlét után elválnak, melyről közleményben tudatták a rajongókat. A zenész azonban már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőn!

Pély Barna és Galambos Dorina 4 évig voltak házasok, előtte pedig 10 évig voltak együtt. A pár a Megasztárban talált egymásra, magánéletüket mindig is féltve óvták, azonban most kiadtak egy közleményt arról, hogy elválnak. Kiderült viszont, hogy a zenész már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőn – írja a Bors.

Pély Barnát már május közepén megtalálták Tinderen Fotó: Hevesi Norbert

A lap egyik olvasójuktól kapott egy képernyőfotót május közepén Pély Barna Tinder-profiljáról. Ezzel kapcsolatban meg is próbálták akkor megkérdezni Barnát, de csak a menedzserét sikerült elérniük, aki azt nyilatkozta, Barna valóban fent van a társkeresőn, de csak azért, mert elveszített egy fogadást... Két hétre rá azonban Barna és Dorina eljuttattak egy közleményt a nyilvánosságnak a szakításukról.

Kiderült, miért mehetett tönkre Pély Barna és Galambos Dorina házasság


14 év után szakított Pély Barna és Galambos Dorina. A zenész tegnap adott ki közelményt házasságuk felbomlásáról. Most egy bennfentes elárulta, hogy mi lehetett a színtás oka. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Károly születésnapján jelent meg először hivatalos eseményen Harry és Meghan Markle házaspárkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180523-karoly-szuletesnapjan-jelent-meg-eloszor-hivatalos-esemenyen-harry-es-meghan-markle-hazasparkent.htmlKároly herceg 70. születésnapi buliján jelent meg először Harry és Meghan házaspárkén: ugyan pihenni nem volt idejük, mindketten ragyogtak a boldogságtól. TV + Sztárok--Kiderült, miért mehetett tönkre Pély Barna és Galambos Dorina házassághttp://www.life.hu/sztarok/20180523-kiderult-miert-mehetett-tonkre-pely-barna-es-galambos-dorina-hazassag.html15 év után szakított Pély Barna és Galambos Dorina. A zenész tegnap adott ki közelményt házasságuk felbomlásáról. Most egy bennfentes elárulta a Blikknek, hogy mi lehetett a színtás oka.TV + Sztárok--Galambos Lajos szerint megdöbbentő a feleségével szembeni vádirathttp://www.life.hu/sztarok/20180523-galambos-lajos-szerint-megdobbento-a-felesegevel-szembeni-vadirat.htmlTegnap elkezdődött Galambos Lajos első büntetőtárgyalása a közüzemi károkozás miatt a Budaörsi Járásbíróságon. Lajcsi felesége, Boglárka asszony másodrendű vádlott, de mivel korábban sem akart vallomást tenni, ezért a bíró engedélyezte, hogy távol maradjon, és az ügyvédje képviselje.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHargitai Bea egy 2 millió dolláros nyakláncot próbált felhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-hargitai-bea-egy-2-millio-dollaros-nyaklancot-probalt-fel.htmlHargiati Bea közösségi oldalára töltött fel egy fotót, melyen egy méregdrága nyakláncot próbál fel. Az ékszer 2 millió dollárba kerül. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huWill Smith Budapesten forgat, az egyik étterem fotót posztolt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180522-will-smith-budapesten-forgat-az-egyik-etterem-fotot-posztolt-rola.htmlBudapesten forgatja új filmjét, a Gemini Mant Will Smith, aki már meg is érkezett a magyar fővárosba. Az egyik étterem dolgozói tettek közzé egy fotót, melyen a színésszel szerepelnek. TV + Sztárok--VV Gigi férjhez ment, ilyen volt az esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180522-vv-gigi-ferjhez-ment-ilyen-volt-az-eskuvoje.htmlNemcsak Harry herceg és Meghan Markle házasodott össze a hétvégén, hanem az egykori Való Világ villa lakója is, VV Gigi, azaz Rácz Ildikó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.