Palvin Barbara smink nélkül mutatta meg arcát követőivel

modell Palvin Barbara modellkedés smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, New Yorka repült Palvin Barbara, aki közösségi oldala hatalmas követőtáborának megmutatta, milyen bájos arca, amikor sminknek még csak nyoma sem látszik rajta. 

Palvin Barbara világhírű magyar modell Instagram-oldalának követőtábora már 7,9 millióra rúg. Most pedig megosztotta velük, milyen is arca, amikor nincs kisminkelve.

Valljuk be, a bájos arcú Palvin Barbi így is gyönyörű. A fotóhoz írt szöveg szerint pedig épp New Yorkban tartózkodik.

Good day in New York city

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Meghan Markle-t felszólította féltestvére, hogy vigye el apját a Buckingham-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20180522-meghan-marklet-felszolitotta-feltestvere-hogy-vigye-el-apjat-a-buckingham-palotaba.htmlMeghan Markle édesapja szívműtétje miatt kihagyta lánya esküvőjét, ezzel együtt élete legnagyobb álmát sem tudta valóra váltani. Féltestvére szerint most Meghannak kell teljesítenie apja vágyát. TV + Sztárok--KERO is ott volt a Rómeó és Júlia utolsó előadásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-kero-is-ott-volt-a-romeo-es-julia-utolso-eloadasan.htmlJó darabig biztosan ez volt a Rómeó és Júlia utolsó előadása az Operettszínház, melyen KERO is megjelent: így zárták le a darab hosszú évek óta tartó utazását. TV + Sztárok--Alekosz dicséri a budapesti prostituáltakat (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180522-alekosz-dicseri-a-budapesti-prostitualtakat.htmlAlekosz Facebook-oldalán osztotta meg ismerőseivel a budapesti prostituáltakról alkotott véleményét: elégedett a valóságshow-sztár. TV + SztárokOrigoKlapka György fiának barátnőjét cserben hagyta a biztosító, állítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-klapka-gyorgy-fianak-baratnojet-cserben-hagyta-a-biztosito.htmlKlapka György fiának, Klapka Györgynek és baránőjének rémálommá vált Tenerifei nyaralása: a férfi állítja, hogy barátnője egy túra alatt súlyosan megsérült, ám nem akarták őt megműteni, amiért nem volt nála 1.3 millió forintnyi készpénz. Szerinte a biztosítójuk cserben hagyta őket. TV + Sztárok--Liptai Claudia párja, Pataki Ádám megmutatta 8 éves ikerlányait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-liptai-claudia-parja-pataki-adam-megmutatta-8-eves-ikerlanyait-foto.htmlLiptai Claudia párjának, Pataki Ádámnk első házasságából született ikerlányait, a 8 éves Grétát és Annát eddig nem láthatta a nagyközönség. A Gourmet Fesztiválon azonban együtt mutatkoztak és a büszke apa szívesen mesélt is róluk.TV + Sztárok--Íme, az első fotók: ilyen menyasszony volt VV Gigi, azaz Rácz Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-imeaz-elso-fotok-ilyen-menyasszony-volt-vv-gigi-azaz-racz-ildiko.htmlPénteken fogadot egymásnak örök hűséget VV Gigi, azaz Rácz Ildikó, a ValóVilág egykori játékosa, és kedvese, Gyula. Fotósuk pedig feltöltötte közösségi oldalára az első képeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.