Elhalasztja a nászutat Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: AFP/Dominic Lipinski -
Meghan Markle nászút Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal pár már kedden mint férj és feleség hivatalosak a Buckingham-palotába, hogy részt vegyenek a Károly herceg 70. születésnapja alkalmából rendezett jótékonysági partin.

A pár elhalasztja a nászútját, azt még nem tudni, hogy mikorra. A keddi partival ugyanis nem ért véget a hivatalos teendők sora: októberben nemzetközösségi látogatást tesznek Ausztráliában, Új-Zélandon, Tongán és Fidzsin.

Forrás: AFP/Dominic Lipinski

Megnősül Hugh Grant, Anna Ebersteint veszi majd feleségülhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-megnosul-hugh-grant-anna-ebersteint-veszi-majd-felesegul.htmlA The Sun úgy tudja, hogy az 57 éves Hugh Grant a hónap végén veszi feleségül Anna Ebersteint, akivel hat éve alkotnak egy párt és három közös gyereket nevelnek.TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: Elton John csókkal köszöntötte David Beckhamethttp://www.life.hu/sztarok/20180520-harry-herceg-eskuvoje-elton-john-csokkal-koszontotte-david-beckhamet.htmlAhogy írtunk róla, igazi sztárparádé volt Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjén. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: megosztotta az embereket Michael Curry amerikai prédikátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-megosztotta-az-embereket-michael-curry-amerikai-predikator.htmlMichael Curry amerikai prédikátor egyedi stílusban beszélt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A beszéde megosztotta a nézőket. Voltak, akik úgy vélték, újszerű és előremutató volt, mások szerint pedig nem vette eléggé komolyan a dolgát, sőt ellopta a show-t. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee "ultraszar arcnak" nevezte Rippel Ferithttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ganxsta-zolee-ultraszar-arcnak-nevezte-rippel-ferit-a-toth-vera-kiraly-linda-ugy-miatt.htmlAz Inspiráló Nők díjátadó gáláján Rippel Feri felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy 300 ezer plusz áfáért segít nekik lefogyni. Az énekesnők kiakadtak, és az ügynek ezzel nincs vége: előkerült az ATV #Bochkor műsorban is. TV + Sztárok--15 évet kaphat Aurelio Caversaccio, ha bűnösnek találják az emberablásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-15-evet-kaphat-aurelio-caversaccio-valovilag-gyoztes-ha-bunosnek-talaljak-az-emberablasban.htmlMint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja.TV + SztárokOrigoAz ősi királyi pompa és a modern kor elemeit ötvözi Harry herceg és Meghan Markle esküvői szertartásahttp://www.life.hu/sztarok/20180519-az-osi-kiralyi-pompa-es-a-modern-kor-elemeit-otvozi-harry-herceg-es-meghan-markle-szombati-eskuvoi.htmlKároly walesi herceg, brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája - a London nyugati határában fekvő ősi királyi rezidencia, a windsori kastély Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget amerikai menyasszonyának. A ceremónia, amelyet Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási méltósága vezet, közép-európai idő szerint 13 órakor kezdődik, és várhatóan egy órán át tart. Az újdonsült hercegi házaspár ezután nyitott hintón hajtat végig Windsor utcáin, üdvözölve a várhatóan százezres tömeget. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.