Ganxsta Zolee "ultraszar arcnak" nevezte Rippel Ferit

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ganxsta Zolee Ábel Anita Király Linda Rippel Ferenc Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Inspiráló Nők díjátadó gáláján Rippel Feri felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy 300 ezer plusz áfáért segít nekik lefogyni. Az énekesnők kiakadtak, és az ügynek ezzel nincs vége: előkerült az ATV #Bochkor műsorban is. 

Ganxsta Zolee "ultraszar arcnak" nevezte Rippelt, Ábel Anita pedig arról beszélt, hogy kommentben ő már megírta a véleményét Vera posztja alatt. Jakupcsek Gabriella szerint az lehet a baj, hogy Rippel csak magával foglalkozik, ezért nem volt tisztában például azzal sem, hogy az énekesnő 45 kilótól szabadult meg az elmúlt években. Csak magával foglalkozik. Annyit foglalkozik a testével ,hogy elkerülte a figyelmét az a 20 centi, ami a nyakán van. Nem használja. Annyira sokat gyúr, hogy valami megszűnt neki - idézi a műsorvezetőt a 24.hu.

Fotó: Polyák Attila - Origo

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.