Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon szerelmesek: videó

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Krausz Gábor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül cuki videót tett közzé Tóth Gabi. Megmutatta, mennyire szeretik egymást Krausz Gáborral.

Tóth Gabi és Krausz Gábor egy jó darabig titkolták kapcsolatukat, de mióta lebuktak, azóta előszeretettel tesznek közzé magukról közös képeket és videókat. Ugyan nyilatkozni egyelőre nem nyilatkoznak szerelmükről, legalábbis csak nagyon szűkszavúan, a képeik mindent elmondanak, ahogy az énekesnő által közzétett legutóbbi videó is. Imádnivalóak!

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Teljesen elszegényedett a macskanő, Jocelyn Wildensteinhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-teljesen-elszegenyedett-a-macskano-jocelyn-wildenstein.htmlTeljesen elszegényedett a macskanőként elhíresült plasztikrém, Jocelyn Wildenstein. TV + Sztárok--Lesifotós miatt szenvedett autóbalesetet Meghan Markle féltestvérehttp://www.life.hu/sztarok/20180518-lesifotos-miatt-szenvedett-autobalesetet-meghan-markle-feltestvere.htmlAutóvezetés közben akart képet készíteni egy lesifotós Meghan Markle féltestévéről, Samantháról. A nő megijedt az elé beforduló fotós autójától és egy betonkorlátnak csapódott. TV + Sztárok--Károly herceg kíséri oltárhoz Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180518-karoly-herceg-kiseri-oltarhoz-meghan-marklet.htmlA Kensington-palota Twitter-oldalán tette közzé a hírt, hogy Meghan Markle-t édesapja szívműtéte után ki kíséri majd oltárhoz. TV + Sztárok--Liptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-liptai-claudia-edesanyjat-hianyolja-majd-eskuvoje-napjan.htmlGőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor jegyet vett a Rómeó és Júlia utolsó előadására az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20180518-kerenyi-miklos-gabor-jegyet-vett-a-romeo-es-julia-utolso-eloadasara-az-operettszinhazba.htmlLevették a műsorról a hosszú évek óta játszott Rómeó és Júliát, melyet a zaklatási botrányokba keveredett KERO rendezett. A művész ott akar lenni a darab utolsó előadásán, de ehhez jegyet kellett rá vennie. TV + Sztárok--Antal Timi férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-antal-timi-ferjhez-ment-templomi-eskuvo.htmlFérjhez ment Antal Timi: párjával immár a templomban is kimondták egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.