Radics Gigi Talán Attila miatt szakított párjával?

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
szerelem Radics Gigi Talán Attila szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi és Talán Attila egy hónapig voltak Amerikában együtt a tavasszal: összekötötték a kellemeset a hasznossal. Lehet, hogy új sztárszerelem szövődött titokban. 

Radics Gigi még a Megasztárból ismeri Talán Attilát, és azóta tartják a kapcsolatot. Idén tavasszal azonban megváltozott valami a kettejük közötti viszonyában. Először a munka miatt találkozgattak sűrűbben, egy dalt készített Attila Gigi albumára. Az énekesnő viszonzásként meghívta őt nagykoncertjére, de Attila még Amerikába is Gigi után utazott.

Radics Gigi és Talán Attila összejöttek? Forrás: Instagram/Radics Gigi
Jól érezték magukat a fiatalok Forrás: Instagram/Talán Attila

"

már az első héten annyi élmény ért, mintha hónapok óta ott lennénk.

Blikknek

Radics Gigi a szakítás után Amerikába utazott, túl van a nehéz időszakon


Három és fél évig volt együtt párjával Radics Gigi, a szakítás után két és fél hónapot töltött az Egyesült Államokban. Találkozhatott Quincy Jones-szal, és más hírességekkel, most pedig gőzerővel készül az X-Faktorra. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Bella Hadid és Nicolas Sarkozy felesége, Carla Bruni nagyon hasonlítanak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-bella-hadid-es-nicolas-sarkozy-felesege-carla-bruni-nagyon-hasonlitanak.htmlBella Hadid modell a cannes-i filmfesztiválon talált rá tökéletes, csak valamivel idősebb mására: elképesztően hasonlítanak Nicolas Sarkozy feleségével, Carla Brunival. TV + Sztárok--Schobert Norbi visszavonul, május 26-án tartja utolsó aerobikórájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-schobert-norbi-visszavonul-majus-26an-tartja-utolso-aerobikorajat.htmlMár egy ideje tudni lehet, hogy Schobert Norbi hamarosan végleg visszavonul az edzősködéstől: ám arról eddig nem beszélt, hogy ennek egyik oka megromlott egészségi állapota. Elmondta, hogy a több évtizedes aktív sport miatt elkoptak a porcok gerincében és állandó fájdalom kínozza. TV + SztárokOrigoGyógyszer-túladagolás miatt mosták ki Judy gyomráthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gyogyszertuladagolas-miatt-mostak-ki-judy-gyomrat-3-eves-volt.htmlTörténtekről, az énekesnő édesanyja, Judit mesélt a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén. TV + Sztárok--Angelina Jolie jobban néz ki, mint valaha: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-angelina-jolie-jobban-nez-ki-mint-valaha-foto.htmlRemekül néz ki Angelina Jolie, akit gyermekeivel vásárlás közben kaptak lencsevégre a lesifotósok. TV + Sztárok--Egy tévéműsorban keselyűnek nevezték Meghan Markle nővéréthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-egy-tevemusorban-keselyunek-neveztek-meghan-markle-noveret.htmlThomas Markle után most Meghan Markle féltestvére, Samantha is összeakasztotta a bajszát a médiával. Egy tévéműsorban keselyűnek nevezték amiatt a könyv miatt, amit húgáról készül írni. TV + Sztárok--A 9 éves botrányos rappernek, Lil Tay-nek már majdnem 2 millió követője vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-a-9-eves-botranyos-rappernek-lil-taynek-mar-majdnem-2-millio-kovetoje-van.htmlElső és második ránézésre is megdöbbentő, ahogyan a 9 éves Lil Tay mozog, beszél vagy éppen rappel Instagram-videóiban. A kislányt a legtöbb külföldi portálon rappernek tituálják. Általában trágár szövegeket üvölt a kamerába, közben pedig 100 dolláros bankjegyeken tapos. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.