Soma béka mérget juttatott saját szervezetébe, így méregtelenít

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
méregtelenítés Béka méreg Soma Mamagésa Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kambó béka mérgét juttatta saját szervezetébe Soma Mamagésa. Ezt a speciális kúrát méregtelenítés céljából végezte. 

"Tegnap volt életem 3.kambózása, azaz a tisztulásnak egy elég sajátos, önmérgezéses útja. A kambó béka mérgét a beleégetett pöttyökbe helyezik, így bekerül a méreg a vérkeringésbe, szinte azonnal kellemetlen (és erős) önmérgezéses tüneteket produkálva. Erősíti, stimulálja az immunrendszert, nem csak a bevitt mérget löki ki, hanem rengeteg bent levőt is, ezáltal rengeteg energia szabadul fel, és nem csak testileg, de lelkileg is erősebb lesz az ember. (Hiszen a kettő össze van kapcsolva.) " - írta Facebook-posztjában Soma Mamagésa.

Azt is leírta, hogy életében most egy életmódváltó, tisztuló időszak jön testileg is, hogy ezen a szinten utolérje magát. Leszögezte: ez egy teljesen legális módszer. "Mindenkinek ajánlom, aki (szó szerint) nem szívbajos" - írta Soma.

Oroszlán Szonja filmforgatás miatt érkezett Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-oroszlan-szonja-filmforgatas-miatt-erkezett-magyarorszagra.htmlHárom éve él az USA-ban Oroszlán Szonja, most azonban ismét Magyarországon van. Egy filmforgatás miatt érkezett haza, de nem végleg, már családja nagy része is Amerikához köti. TV + SztárokOrigoZimány Linda csattanós választ adott az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-zimany-linda-csattanos-valaszt-adott-az-ot-kritizalonak-instagram.htmlZimány Linda megelégelte, hogy követői a képeit mesterkéltnek tartják, vonásait pedig természetellenesnek. TV + Sztárok--Megszólalt a szervező Demjén Rózsi lemondott koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-megszolalt-a-szervezo-demjen-rozsi-lemondott-koncertjerol.htmlDemjén Rózsi kaposvári koncertjét lemondták a szervezők, a zenész pedig felháborodott. Állította, milliókat bukott ezen, és szerinte spórolni akartak a reklámozáson, ezért nem fogytak a jegyek. Most megszólalt a szervező. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoOszter Sándor kibékült lánya szerelmével, Popovics Tamássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-oszter-sandor-kibekult-lanya-szerelmevel-popovics-tamassal.htmlOszter Sándor nem tartotta méltónak lányához az egykori boxolót, Popovics Tamást, a véleményének pedig hangot is adott. Hatalmas háború alakult ki kettejük között, de most Alexandra miatt letették a csatabárdot. TV + Sztárok--Megszólalt Caramel: ebből merít erőt, mialatt a kislányáért harcolhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-megszolalt-caramel-ebbol-merit-erot-mialatt-a-kislanyaert-harcol-leukemia.htmlA rajongók és kedves üzeneteik tartaják a lelket Caramelben és feleségében, Szilviben. Nagyon nehéz időszakon mennek keresztül, kislányuk egészségéért harcolnak.TV + Sztárok--Tolvai Reni nem tudja megemészteni, hogy nem mehetett az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-tolvai-reni-nem-tudja-megemeszteni-hogy-nem-mehetett-az-euroviziora.htmlTolvai Reni beszólt A Dal zsűrijének. Az énekesnő közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy az izraeli Netta produkciójában minden benne van, amit nála a hazai válogató zsűrije kritizált A Dalban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.