Lily Allen ketamint vett be: ezért esett össze a Glamour-gálán

drog Lily Allen ketamin Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilya Allen mindenkit megnyugtatott: nem azért esett össze a Glamour-gálán, mert kokaint fogyasztott, igazából ketamint vett be.

Lily Allen még a 2008-as Glamour-gálán esett össze, a róla készült fotók hamar bejárták az internetet. Ölben vitték ki a rendezvényről az énekesnőt, mindenki azt hitte, kokaint fogyasztott, de most a sztár egyszer és mindenkorra tisztázta a félreértéseket. Kijelentette, hogy nem kokaint, hanem ketamint vett be, amit nem csak az embereknél, de az állatoknál is használnak: kutyáknál, macskáknál és lovaknál egyaránt, de partidrogként is szokták használni.

Lily Allen igazából nem kokainozott Forrás: AFP

Azt nem tudni, Lily Allen miért érezte szükségét annak, hogy egy 10 évvel ezelőtti eset miatt magyarázkodjon, de az már többször kiderült, hogy az énekesnő nem igazán bánja a történteket, hiszen már korábban is leszögezte, ő nem fog felhagyni a tudatmódosítók használatával, és egyáltalán nem szégyelli magát miatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.