Egy tévéműsorban keselyűnek nevezték Meghan Markle nővérét

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
vita tévéműsor Samantha Markle Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Markle után most Meghan Markle féltestvére, Samantha is összeakasztotta a bajszát a médiával. Egy tévéműsorban keselyűnek nevezték amiatt a könyv miatt, amit húgáról készül írni. 

Thomas Markle-ről nemrégiben röppent fel a hír, hogy szerződött egy lesifotóssal, hogy az képeket készítsen róla. Most pedig Meghan Markle féltestvérét, Samanthát kérdezte meg egy tévéműsorban, Piers Morgan a történtekről.

Samantha egy ponton említette a "médiakeselyűk" kifejezést, mire a műsorvezető teljesen kiakadt. Elmondta a nőnek, hogy szerinte nincs nagyobb médiakeselyű az esküvővel kapcsolatban Samantha Markle-nél, hiszen nemrégiben jelentette be, hogy könyvet fog írni a húgáról, amelyben számos családi titokról rántja le a leplet, ami a leendő hercegnének kellemetlen lehet.

Soma béka mérget juttatott saját szervezetébe, így méregteleníthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-soma-beka-merget-juttatott-sajat-szervezetebe-igy-meregtelenit.htmlA kambó béka mérgét juttatta saját szervezetébe Soma Mamagésa. Ezt a speciális kúrát méregtelenítés céljából végezte. TV + Sztárok--Weisz Fanni kietette idei első bikinis fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-weisz-fanni-kietette-idei-elso-bikinis-fotojat.htmlSokáig váratta rajongóit Weisz Fanni, de végre ő is kitett magáról egy bikinis képet. Örülnek is a követői. TV + SztárokOrigoLily Allen ketamint vett be: ezért esett össze a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-lily-allen-ketamint-vett-be-ezert-esett-ossze-a-glamour-galan.htmlLilya Allen mindenkit megnyugtatott: nem azért esett össze a Glamour-gálán, mert kokaint fogyasztott, igazából ketamint vett be. TV + SztárokAFPJanza Kata és Pesák Ádám utazással próbálják megmenteni kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20180515-janza-kata-es-pesak-adam-utazassal-probaljak-megmenteni-kapcsolatukat.htmlJanza Kata és fiatalabb szerelme viharos szakításuk után újra összejöttek, ezt a színésznő is megerősítette, és azt is elárulta, mivel próbálják megmenteni a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoBangó Margitnak titkos hódolója van, nem tudja, ki lehet azhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-bango-margitnak-titkos-hodoloja-van-nem-tudja-ki-lehet-az.htmlAz utóbbi időben egyre több virágcsokor és meglepetés érkezik a művésznő otthonához. Bangó Margitnak elképzelése sincs, ki lehet a rejtőzködő hódoló. TV + Sztárok--Jessica Valitutto 88 kilótól szabadult meg, fotókon mutatja meg történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-jessica-valitutto-88-kilotol-szabadult-meg-fotokon-mutatja-meg-tortenetet.html146 kilót nyomott Jessica Valitutto, aki úgy döntött, elég a kövérségből és gyomorműtétre szánta el magát. Követőit is szeretné motiválni, így fotókkal és életmódtippekkel segíti őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.