Harry herceg exe, Chelsy Davy nem kapott meghívást az esküvő utáni fogadásra

esküvő királyi család fogadás Chelsy Davy Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kapott meghívást az esküvő utáni, esti exkluzív fogadásra Chelsy Davy, Harry herceg exbarátnője. Azt mondta: próbálta elérni a herceget, de nem válaszolt a hívásaira. 

Nem tudni, hogy beletörődik a sorsába, vagy botrányt csap Chelsy Davy, akivel Harry herceg hét évig randizott. Az esküvőre és az utána tartandó 600 fős fogadásra meghívták ugyan, de az esti VIP fogadásra már nem. Az estély Károly herceg adja a párnak és 200 közeli barátjuknak, Chelsy pedig biztosra vette, hogy oda is meghívják.

Chelsy Davy nem kapott meghívást az esküvő utáni fogadásra Forrás: WireImage/2010 Samir Hussein/Samir Hussein

"Chelsy mindenkinek elmondta, hogy meghívták az esküvőre, és megvette a tökéletes ruhát is" - idézte Chelsy Davy egyik barátjának szavait a Vanity Fair. A forrás hozzátette: a lány reméli, hogy még meggondolja magát Harry herceg és Meghan Markle, ami a vendéglistát illeti.

Az is kiderült, hogy mióta kiderült a dolog, Chelsy próbálta elérni a herceget, aki nem válaszolt hívásaira.

Yvonne Dederick nem szerelemből ment férjhezhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-yvonne-dederick-nem-szerelembol-ment-ferjhez.htmlYvonne Dederickről sok minden kiderül a Feleségek luxuskivitelben című műsorból, de magánélete nagy része még így is titok marad. Most azonban felfedett egy-két részletet a luxusfeleség, így derült ki, hogy első házassága nem szerelemből történt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBódi Sylvi bizarrul zöld arcpakolást kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180514-bodi-sylvi-bizarrul-zold-arcpakolast-kapott.htmlMeglepő fotóval szembesültek Bódi Sylvi követői, hiszen olyan fotót posztolt közösségi oldalára, melyen egy rikítóan zöld arcpakolást kentek arcára. TV + Sztárok--Horváth Évát megcsalta egyik exe: egy SMS buktatta lehttp://www.life.hu/sztarok/20180514-horvath-evat-megcsalta-egyik-exe-lebuktatta-egy-sms.htmlHorváth Éva megfogadta, hogy soha nem néz bele többé egyik párja teefonjába sem. Egyszer ugyanisk utakodott, és kiderült, hogy a szerelme megcsalja őt. TV + SztárokOrigoÉdesanyja utálja Zimány Linda feltöltött szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180514-edesanyja-utalja-zimany-linda-feltoltott-szajat.htmlZimány Linda édesanyja nincs a szépészeti beavatkozások ellen, de nem ért mindennel egyet, mait Linda megcsináltatott: a száját például utálja. TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt Megyeri Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180514-bikinis-fotot-posztolt-megyeri-csilla-omszki-to.htmlMegyeri Csilla bikinis testet villantott: igazán nincs miért szégyenkeznie, csodásan fest friss fotóján. TV + SztárokOrigoPintér Tibor szépészeti beavatkozást tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-pinter-tibor-szepeszeti-beavatkozast-tervez.htmlPintér Tibor számára nagyon fontos a külső, ezért foglalkozik annyit testével és bizony az idő múlása ellen is próbál küzdeni. Szépészeti beavatkozást tervez. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.