Ebből botrány lesz: Meghan Markle apja egy lesifotóssal szövetkezett

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
esküvő Thomas Markle Meghan Markle brit királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig még nem, akkor most biztosan besokallt a királyi család Meghan Markle édesapjától.

Hiába figyelmeztette a Kensington-palota a lesifotósokat, hogy hagyják békén Meghan Markel családját, Harry herceg menyasszonyának édesapjáról a napokban paparazzifotók kerültek elő. A férfit akkor kapták lencsevégre, amikor méretet vettek tőle az esküvői öltönyéhez, vagy amikor egy internetkávézóban a párról olvasott cikkeket. A képeket minden sajtóorgánum leközölte, és a fotós, Jeff Reyner több mint három millió dolláros bevételhez jutott.

Meghan Markle édesapja, Thomas Markle szövetkezett egy lesifotóssal Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Sajnos azonban kiderült, hogy a képek alanya, az örömapa szövetkezett a paparazzóval. Kiszivárgott az a videó, amin Thomas Markle és a fotós együtt érkeznek meg abba az internetkávézóba, ahol az örömapát lefotózták. A hely tulajdonosa meg is erősítette, hogy a két férfi együtt volt ott, és a fotók elkészülte után távoztak is. A szabó, aki Markle öltönyét varrta, szintén igazolta, hogy a két féfi összejátszott - írja a DailyMail.

Arra egyelőre nincsen bizonyíték, hogy Meghan apja is kapott volna a három milliós fizetségből, de a helyzet így is roppant kellemetlen. Thomas Markle többször is azt nyilatkozta, hogy semmi esetre sem szeretne címlapokon szerepelni, ehhez képest sütkérezik a népszerűségben.

A királyi család még nem reagált, de Harry-t minden bizonnyal érzékenyen érinti majd a dolog. A herceg édesanyja, Diana hercegnő a lesifotósok miatt vesztette életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.