Tornóczky Anita Tóth Andit savazta a #Bochkor műsorban

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
#Bochkor Tornóczky Anita Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorában Bochkor Gábor vendégei Valkó Eszter, Tornóczky Anita, Szabó Zsófi és Dombóvári István lesznek. A meghívottak, akik többek közt Tóth Andi nemrég tett nyilatkozatáról beszélgettek, amit Anita véleményezett is. 

"Bocsánat, de hogy stílszerű legyek a tengerentúli karrier apropóján – who the fuck is Tóth Andi?" - tette fel a kérdést Anita - ami finoman így értendő: ki a fene az a Tóth Andi -, és hozzátette, hogy ő ismer tehetséges énekeseket, mint Király Linda vagy Radics Gigi, akik szintén próbálkoznak tengerentúli karrierrel, de szerinte ebben iszonyatos meló is lehet, idézi szavait a 24.hu.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Kis híján tönkrement Papp Gergő és felesége, Judit házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-kis-hijan-tonkrement-papp-gergo-pimaszur-es-felesege-judit-hazassaga.htmlSok volt a közös munka, amire majdnem ráment a házasságuk. Papp Gergő és Judit azonban megmentették a kapcsolatukat. TV + Sztárok--Stohl Luca szeretné, ha Nánási Pál aktképeket készítene rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180501-stohl-luca-szeretne-ha-nanasi-pal-aktkepeket-keszitene-rola.htmlKülönleges helyzetben interjúvolta meg egymást Stohl Luca és édesapja a Vigyázat, szülővel vagyok! kulisszái mögött. TV + Sztárok--Avicii törött üveggel követett el öngyilkosságothttp://www.life.hu/sztarok/20180501-avicii-28-eves-dj-torott-uveggel-kovetett-el-ongyilkossagot.htmlA vizsgálatok kiderítették, hogy Avicii öngyilkos lett, most pedig már azt is lehet tudni, miként végzett magával a világsztár. TV + Sztárok--Nánási Pál a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén Mici tejfakasztó bulijáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180501-nanasi-pal-a-vigyazat-szulovel-vagyok-felvetelen-mici-tejfakaszto-bulijarol-meselt.htmlStohl Luca, a Vigyázat, szülővel vagyok! online riportere arról faggatta Nánási Pált és édesapját, mi történt Nánási Mici tejfakasztóján. TV + Sztárok--Gyönyörű kislány volt Szabó Zsófi: fotó a múltbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-gyonyoru-kislany-volt-szabo-zsofi-foto-a-multbol.htmlSzabó Zsófi egy 25 évvel ezelőtt készült képet posztolt Instagram-oldalán. Hosszú, szőke haja az idő elteltével mit sem változott, az egyik rajongó pedig szóvá is tette, hogy mennyire hasonlít rá a most néhány hónapos kisfia, Mendel. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Tóth Andi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-a-nagy-duetttoth-andi-dekoltazst-villantott.htmlKét keréken repesztett és rockerfarkasként támadt a Steppenwolf slágerével Tóth Andi és Rippel Feri. A duettpár 30 pontot gyűjtött be a zsűritől. Gyanítható, hogy az énekesnő dekoltázsa sokak figyelmét elterelte a produkcióróül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.