Kis híján tönkrement Papp Gergő és felesége, Judit házassága

Forrás: RTL Klub -
Papp Gergő Pimaszúr házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok volt a közös munka, amire majdnem ráment a házasságuk. Papp Gergő és Judit azonban megmentették a kapcsolatukat. 

Papp Gergő, azaz Pimaszúr és felesége Judit 4 éven át együtt készítette a Pimaszúr ott alszik című tévéműsort, amire kis híján ráment a 15 éves házasságuk.

Forrás: RTL Klub

"Juditon kívül nem volt egyetlen más kollégám sem az elmúlt 4-5 évben. Intenzív együttlétet kaptunk ezzel a nyakunkba. A végére már nagyon elegünk lett ebből a fajta együttlétből. Az utolsó öt adást már nagyon nyögvenyelősen készítettük el. Éreztük, hogy szünetet kell tartanunk. A feleségem egyébként tanítónő, és visszavágyott a gyökereihez" - magyarázta Papp Gergő a DTK: Elviszlek magammal adásában.

Pimaszúr a Borsnak arról beszélt, hogy úgy tűnik, az utolsó pillanatban sikerült megmenteniük a kapcsolatot.

Tóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigoAvicii törött üveggel követett el öngyilkosságothttp://www.life.hu/sztarok/20180501-avicii-28-eves-dj-torott-uveggel-kovetett-el-ongyilkossagot.htmlA vizsgálatok kiderítették, hogy Avicii öngyilkos lett, most pedig már azt is lehet tudni, miként végzett magával a világsztár. TV + Sztárok--Gyönyörű kislány volt Szabó Zsófi: fotó a múltbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-gyonyoru-kislany-volt-szabo-zsofi-foto-a-multbol.htmlSzabó Zsófi egy 25 évvel ezelőtt készült képet posztolt Instagram-oldalán. Hosszú, szőke haja az idő elteltével mit sem változott, az egyik rajongó pedig szóvá is tette, hogy mennyire hasonlít rá a most néhány hónapos kisfia, Mendel. TV + SztárokOrigoStohl Luca szeretné, ha Nánási Pál aktképeket készítene rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180501-stohl-luca-szeretne-ha-nanasi-pal-aktkepeket-keszitene-rola.htmlKülönleges helyzetben interjúvolta meg egymást Stohl Luca és édesapja a Vigyázat, szülővel vagyok! kulisszái mögött. TV + Sztárok--Pachmann Péter csókját visszautasította a felesége az első randinhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-pachmann-peter-csokjat-visszautasitotta-a-felesege-az-elso-randevun.htmlBelefér-e a csók az első randin? Várkonyi Andrea erről kérdezte vendégeit a Micsoda Nők! adásában. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVerekedésbe keveredett Oláh Ibolya, a Vigyázat, szülővel vagyok műsorban mesélték elhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-verekedesbe-keveredett-olah-ibolya-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-meseltek-el.htmlAz énekesnő egy gyerekkori sztorit elevenített fel a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában, aminek sajnos Anyácska itta meg a levét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.