Yvonne Dederick még mindig nem dolgozta fel anyja halálát

Forrás: Instagram/yvonnedederick -
édesanya halál Yvonne Dederick gyerekkor család munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt egyszerű a csúcsra kerülni Yvonne Dedericknek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének. Művész édesanyja példájából okulva az üzleti világban próbált szerencsét, az ő korai halálát azonban még mindig nem dolgozta fel. 

Rio de Janeiróban született, szülei korán elváltak, igazi anya-lánya kapcsolata nagymamájával alakult ki Yvonne Dedericknek. Nagyszülei nevelték, édesanyja táncművész volt, édesapja pedig menedzser.

A táncművész anyuka depresszív alkat volt, nehezen bírta a kritikát, Yvonne azt mondja, inkább testvéri kapcsolat volt köztük. Emiatt próbálkozott a művészetek helyett az üzleti világgal a luxusfeleség.

Yvonne Dedericknek nem felhőtlen a gyermekkora Forrás: Instagram/yvonnedederick

Mint elmondta: Amerikában könnyebben érvényesült, de sokat szenvedett amiatt, hogy több fontos pillanatot is kihagyott gyermekei életéből a munka miatt. "Amikor beteg volt valamelyik gyerekem, és nem tudtam vele lenni, vagy amikor nem lehettem ott anyák napján az borzalmas volt. Sokszor sírtam, mert mentem volna már haza, hogy velük legyek, de nem lehetett. Sajnos vannak olyan pillanatok, amiket elmulasztottam" - mondta a Best magazinnak Yvonne.

Amerikai férjével Magyarországon ismerkedett meg, fia Chris Amerikában él lányával, Catherine-nel. A kisebbik fia, Alex pedig még vele lakik. Édesanyjával akkor lett szorosabb a kapcsolatuk, amikor Yvonne is édesanya lett, hozzájuk is költözött, ám korán meghalt. Ezt a mai napig nem dolgozta fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.