Rippel Feri reagált Tóth Vera Facebook-bejegyzésére

Forrás: Instagrma/Rippel Feri -
kövér Rippel Feri diéta fogyás Király Linda Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem eresztette bő lére a magyarázkodást Rippel Feri azzal kapcsolatban, hogy az Inspiráló Nők díjátadó gáláján felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy lefogyasztja őket. A két énekesnő megalázva érezte magát. 

"Megmondom őszintén, én olyan tiszta és egészséges életet élek, hogy nem foglalkozom Verácska kiírásával" - mondta a Blikknek Rippel Feri, amikor a lap munkatársai arról kérdezték, kíván-e valamit reagálni arra, amit Tóth Vera Facebook-oldalán megosztott.

Az énekesnő ugyanis közösségi oldalán számolt be arról, hogy őt és Király Lindát Rippel Feri megalázta az Inspiráló Nők díjátadó gáláján, amikor felajánlotta nekik, hogy 300 ezer forint plusz áfáért segít lefogyni nekik.

Ripperl Feri kedveséhez is hasonlította a két énekesnőt Forrás: Instagrma/Rippel Feri
Rippel Feri felajánlotta, hogy lefogyasztja Tóth Verát és Király Lindáthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-rippel-feri-felajanlotta-hogy-lefogyasztja-toth-verat-es-kiraly-lindat.htmlAz Inspiráló Nők díjátadó gáláján Rippel Feri felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy 300 ezer plusz áfáért segít nekik lefogyni - mindezt Facebook-bejegyzésében osztotta meg követőivel Tóth Vera. TV + SztárokOrigoHarry herceg tanulhat Vilmos eksüvő előtti nagy hibájából: ezt rontotta el a herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180511-harry-herceg-tanulhat-vilmos-eksuvo-elotti-nagy-hibajabol-ezt-rontotta-el-a-herceg.htmlVilmos herceg hatalmas hibát követett el a saját esküvője előtt, reméljük Harry herceg tanul ebből a baklövésből, és nem követi el ő is. TV + Sztárok--Yvonne Dederick még mindig nem dolgozta fel anyja haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-yvonne-dederick-meg-mindig-nem-dolgozta-fel-anyja-halalat.htmlNem volt egyszerű a csúcsra kerülni Yvonne Dedericknek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének. Művész édesanyja példájából okulva az üzleti világban próbált szerencsét, az ő korai halálát azonban még mindig nem dolgozta fel. TV + Sztárok--Már Londonban van Meghan Markle édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180511-mar-londonban-van-meghan-markle-edesanyja-eskuvo.htmlA hírek szerint megérkezett Nagy-Britanniába Meghan Markle édesanyja, hogy még az esküvő előtt találkozzon II. Erzsébet királynővel. TV + Sztárok--Árpa Attila honosította meg a valóságshow-kat itthon, a mai napig rühelli őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180511-arpa-attila-honositotta-meg-a-valosagshowkat-itthon-a-mai-napig-ruhelli-oket.htmlA valóság- és kibeszélőshow magyarországi meghonosítójának tartják Árpa Attilát, ő aztonban őszintén vallott a műsortípusokhoz fűződő viszonyáról. Azt mondja: a mai napig szégyelli ezeket. TV + Sztárok--Luxus Yvonne lánya, Cathrine önkifejezésnek tartja, ha megmutatja melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180511-luxus-yvonne-lanya-cathrine-onkifejezesnek-tartja-ha-megmutatja-melleit.htmlYvonne Dederick és lánya, Catherine a Feleségek luxuskivitelben adásaiban is többször vitatkoztak már azon, hogy a Mardoll néven rappelő lánynak mennyire kell eltakarnia testét, különösen dekoltázást. Cathrine azonban ezt az önkifejezés egyik formájának tartja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.