Már Londonban van Meghan Markle édesanyja

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Apex / Mega -
édesanya esküvő II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Doria Ragland Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint megérkezett Nagy-Britanniába Meghan Markle édesanyja, hogy még az esküvő előtt találkozzon II. Erzsébet királynővel.

Már csak pár nap van hátra Meghan Markle és Harry herceg esküvőjéig, a pár május 19-én köti hivatalosan is össze az életét. Hogy az előkészületekben segíthessen és még a ceremónia előtt megismerkedhessen II. Erzsébet királynővel, máris Nagy-Britanniába utazott a menyasszony édesanyja.

Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Apex / Mega

A Mirror értesülései szerint Doria Ragland repülőgépe csütörtökön landolt Londonban. Ha minden igaz, hamarosan érkezik majd Meghan édesapja, Thomas is.

A szülők ezt követően találkoznak majd II. Erzsébet királynővel, Fülöp herceggel, Károly herceggel, Kamilla hercegnével, és persze Vilmos herceggel, Katalin hercegnével és leendő vejükkel, Harry-vel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.