Eurovíziós Dalfesztivál 2018: exkluzív interjú az AWS-sel a fellépésük után

AWS Eurovíziós Dalfesztivál Eurovízió 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország a metál-rock zenével bejutott a 63. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába. Az AWS zenekar az elődöntő után közvetlenül adott interjút a Life.hu-nak: esélyekről, érzésekről, valamint egy hatalmas ajándékról is meséltek, amit a fellépésük után kaptak a világ legnagyobb metál fesztiváljának főszervezőjétől. Interjú az AWS zenekarral Lisszabonból, az Eurovízióról.

Egyre több részlet derült ki: ilyen lesz Liptai Caludia esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-egyre-tobb-reszlet-derult-ki-ilyen-lesz-liptai-caludia-eskuvoje.htmlNem spórol az esküvőn Liptai Claudia és vőlegénye, Pataki Ádám: csodálatos helyszínt választottak az esküvőjhöz.TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál 2018: az AWS bejutott a döntőbehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eurovizios-dalfesztival-2018-az-aws-bejutott-a-dontobe.htmlTizenharmadikkként lépett színpadra tegnap este az AWS az Eurovízió második elődöntöjében Lisszabonban. A srácokat imádta a közönség, be is jutottak a döntőbe. TV + Sztárok--Feltörték Mádai Vivien Instagram oldalát is: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-feltortek-madai-vivien-instagram-oldalat-is-foto.htmlDebreczeni Zita és Kiss Ramóna után Mádai Vivien Instagram oldalát is feltörték.TV + SztárokA kamerák előtt érettségizett újra Kabát Peti: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-a-kamerak-elott-erettsegizett-ujra-kabat-peti-video.htmlKabát Peti és ÉNB Lali tollat ragadott és kipróbálta, milyen lenne, ha most újra le kellene érettségizniük. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLilu szereti, ha Ilcsinek becézikhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-lilu-szereti-ha-ilcsinek-becezik.htmlLilu a közösségi oldalán elárulta, imádja, ha Ilcsinek szólítják. TV + SztárokOrigoTolvai Reni ismét dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-tolvai-reni-ismet-dekoltazst-villantott-foto.htmlTolvai Reni ismét megmutatta melleit: egy mélyen dekoltált felsőben szelfizett a közösségi oldalán. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.