VV Fanni-ügy: B. László gyanús telefonhívásokat folytatott ügyvédjével a gyilkosság után

Forrás: RTL Sajtóklub -
Novozánszki Fanni B. László telefon Brodmann Péter VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. László a feltételezett elkövető VV Fanni meggyilkolásának ügyében, védője pedig sokáig nagybátyja, dr. Brodmann Péter volt, ám őt kizárták. Most kiderült, hogy valójában miért nem folytathatta az esetet.

VV Fanni meggyilkolásának gyanúsítottja B. László, őt sokáig nagybátyja dr. Brodmann Péter védte, de a rokont végül kizárták az ügyből. Azt nyilatkozták, hogy azért nem folytathatja ő a védelmet, mert a rokonoktól is vesznek DNS-mintát a B. László kocsijában megtalált kötél miatt, amin ugyanis egy ismeretlen férfi nyomait is kimutatták. Eddig úgy tudtuk, hogy azért vettek mintát B. László rokonaitól, mert a nagyapja felismerni vélte a kötelet.

VV Fanni gyilkosságával kapcsolatban a gyanúsított volt ügyvédjét is kikérdezik Forrás: RTL Sajtóklub

A Bors információi szerint azonban nem, vagy nem csak emiatt zárták ki az ügyvédet, hanem azért, mert állítólag gyanús telefonhívásokat folytatott B. Lászlóval Fanni eltűnésének estéjétől a gyanúsított letartóztatásáig. B. László híváslistája egyértelműen mutatja, hogy azokban a napokban legfőképp a nagybátyjával értekezett, ráadásul olyan időpontokban, amikor általában nem szokták hívogatni egymást az emberek, főleg nem olyan hosszabb beszélgetésekre, amilyeneket ők egymás között folytattak éjjel két-három órakor.

Többször hajnalban beszéltem vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.