Tolvai Reni ismét dekoltázst villantott: fotó

szexi mellek dekoltázs Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni ismét megmutatta melleit: egy mélyen dekoltált felsőben szelfizett a közösségi oldalán.

Tolvai Reni igen aktív a közösségi oldalán, szinte naponta posztol egy-egy szelfit magáról. Persze rajongói ezt egyáltalán nem bánják, imádják a bejegyzéseit.

Az énekesnő ezúttal ismét megvillantotta a már-már védjegyévé vált dekoltázsát. Egy nyárias, piros színű felsőt viselt, ami nagyon jól illett stílusához.

Tolvai Reni mélyen dekoltált felsőben Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Büszke idomaira Forrás: Instagram/Tolvai Reni
A tengerparton ejtőzik bikiniben Horváth Éva: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-a-tengerparton-ejtozik-bikiniben-horvath-eva-foto.htmlHorváth Éva tengerparti fotót posztolt közösségi oldalára, elképesztően jól néz ki mintás bikinijében. TV + SztárokOrigoIlyen a magyar luxusanyukák élete: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-ilyen-a-magyar-luxusanyukak-elete-foto.htmlA magyar luxusanyukákért több tízezren rajonganak az Instagramon, ami nem is csoda: lélegzetelállító és irigylésre méltó az életük. TV + SztárokOrigoBikinire vetkőzött Nagyváradi Nelli, azaz ÉNB Karola: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-bikinire-vetkozott-nagyvaradi-nelli-azaz-enb-karola-foto.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Nagyváradi Nelli. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher lánya, Gina Maria Schumacher nyilatkozott apjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-michael-schumacher-lanya-gina-maria-schumacher-nyilatkozott-apjarol.htmlMichael Schumacher lánya, Gina nem rejtőzik el a világ elől, többször is adott már interjút, ahogy most is. Természetesen az apjáról is beszélt. TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi sokat lógott az iskolábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-volgyi-zsuzsi-sokat-logott-az-iskolabol-edesanya.htmlKiderült, Völgyi Zsuzsi diákként rengeteget lógott az iskolából, de édesanyja sokszor falazott neki. TV + SztárokOrigoFeneket villantott az 59 éves Madonna: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-feneket-villantott-az-59-eves-madonna-video.htmlAz 59 éves Madonna az Instagram-oldalán villantotta meg fenekét, ami még ma is igen formás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.