Eurovíziós Dalfesztivál: a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso rokona, Benjamin képviseli Svédországot

Sebastian Ingrosso Benjamin Ingrosso Eurovízió 2018 Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztiválon Svédországot egy igazi híresség rokona képviseli, méghozzá a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso egy hozzátartozója, Benjamin. A fiatal sztár csütörtökön lép majd színpadra, ahogy a Magyarországot képviselő AWS is. Előtte azonban még sikerült szóra bírni Benjamint, a Life.hu riportere, Domszky László arról faggatta az énekest, tervez-e a világsztár rokonnal közös produkciót, nyerhet-e ismét az Eurovíziókon nagyon sikeres Svédország, valamint számít-e rokonának rajongóira.
Hajdú Péter elárulta, mit fog csinálni az ATV utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-hajdu-peter-elarulta-mit-fog-csinalni-az-atv-utan.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Hajdú Péter elmegy az ATV-től. Kirúgásról szóltak eleinte a pletykák, ám a tévés szerint közös megegyezéssel távozik.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBódi Sylvi hidegvizes szörfözése nem lett az egykori playmate kedvenc hobbija: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-bodi-sylvi-hidegvizes-szorfozese-nem-lett-az-egykori-playmate-kedvenc-hobbija-foto.htmlBódi Sylvi a szörfözés szerelmese, aki eddig inkább csak a trópusok hullámait hódította meg. Ezúttal a hideg vízbe is bemerészkedett , ami nem lett a kedvence.TV + Sztárok--Sztárok, akik bizarr helyeken dolgoztak a befutásuk előtt: Danny DeVitótól Channing Tatumighttp://www.life.hu/sztarok/20180509-sztarok-akik-bizarr-helyeken-dolgoztak-a-befutasuk-elott-danny-devitotol-channing-tatumig.htmlNehéz elképzelni, hogy a ma már nagy népszerűségnek örvendő sztárok is voltak egykor olyan ismeretlen, feltörekvő színészek, akiknek mindent el kellett vállalniuk a megélhetésért. Pedig Danny DeVitónak és Christopher Walkennek sem indult könnyen a karrierje, de Brad Pitt-nek is be kellett vállalni a legégőbb melót. TV + SztárokOrigoKovács Tamás és Rujder Vivien között lángol a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-kovacs-tamas-es-rujder-vivien-kozott-langol-a-szerelem.htmlNem titok, hogy egy párt alkot a Korhatáros szerelem két színésze, Kovács Tamás és Rujder Vivien. A minap egy szenvedélyes közös fotót osztottak meg a Balaton partjáról. TV + SztárokOrigoCsobot Adél ki nem állhatja, ha arról faggatják, mikor házasodnak már összehttp://www.life.hu/sztarok/20180509-csobot-adel-ki-nem-allhatja-ha-arrol-faggatjak-mikor-hazasodnak-mar-ossze.htmlKiderült, Csobot Adél ki nem állhatja, ha arról faggatják, mikor házasodnak össze Istenes Bencével. TV + SztárokOrigoJustin Theroux Emma Stone-nal távozott a Met-gálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-justin-theroux-emma-stonenal-tavozott-a-met-galarol.htmlJustin Theroux Emma Stone társasságában távozott az idei Met-gáláról. Azt pletykálják, több van közöttük barátságnál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.